Friday & stripes
Full rulle idag hörni, jag har sprungit mellan förskolelämning, Bvc för 4 års kontroll för selin (som fyllde 4 idag allahummbarik) och sen har jag pluggat, poddat och hunnit med alla mina ärenden, ett möte plus en snabb lunch och fikadate med maken. En produktiv dag med andra ord. 

Idag invigde min nya klänning från bohoo. Jag är inte sponsrad av dem och får inte betalt för mina outfitbilder, vill bara tipsa er om mina kap. 

Någon av er frågade om hur jag ser på det här med överkonsumtion och att köpa kläder där arbetsförhållandena inte är så bra och jag har inte någon ursäkt. Jag försöker köpa ekologiskt till barnen, försöker köpa frukt och grönt ekologiskt och i den mån jag kan sälja och skänka bort grejer innna jag köper nytt. Mycket av barnens grejer går i arv mellan mig och mina vänner vilket jag ser som ett miljövänligt val, men man är ju inte perfekt. Jag tycker inte att jag köper bara för att köpa och mina dyrare köp planerar jag väldigt noga och länge (tex klockor och väskor). Jag försöker spendera i välgörenhet och är duktigt på att spara till oss och barnen. 
Men jag har en stora slösaktiga last i livet .. och det kommer ni få veta mer av i vårt kommande poddavsnitt ;)
(null)

(null)

(null)

(null)

Glöm inte hjärteklicka om ni gillar looken ;)
#1 - Anonym

Så kul med alla klädtips! Uppskattas! Men lägg gärna in länkar till kläderna, svårt hitta dem på egen hand 😊

#2 - Anonym

Asalamu aleikum fina syster! Må Allah bevara din skönhet allahumma barikk , jag hittar inte klänningen i Bohoo kan du snälla länka till alla andra som vill också köpa den?

#3 - Mirjeta

Assalamu alaykom syster, hoppas att allting är bra med dig inshallah o jag ber Allah underlätta för dig med allting du gör, inför dina tentor, som mamma, som fru osv. Amin. Har en fråga jag tänkt på länge, kanske kan växla tankar med andra, men det här med att introducera islam för barn som är
Så små, hur gör ni hemma? Jag pratar myclet med mina barn om allah att han älslr de osv, men märker att jag inte blir förstådd haha, de är ju bara 4,3 år gamla men hur gör ni där hemma som jag kanske missat? :-)

#4 - Umm Lilo

Rgc, sorry to ask! Men är du 1,63 (som jag) i så fall vilken strl beställde du på klänningen? Vill gärna köpa ifall den finns kvar och är rädd att det blir fel storlek ifall den finns kvar

Svar: Jag är 165/66 cm habibah ;)

Jag tror den är slut, för jag försökte länka den men hittade inte den. Jag har strl 12 UK size på alla klänningar jag köper därifrån och strl m på kimonon för jag vågar inte riskera att de ska bli för tight. Bör nog kanske även berätta att de är en ihop sydd omlott klänning det här och jag bär en kjol under då den är öppen.
Mrs.Coskun

#5 - H

Jätte fin klänning men var köper du dina slöjorn och vilken storlek är dem ? :)

Svar: Alltid från verona collection. Ska försöka skriva ett inlägg om det snart då jag får många frågor och folk verkar missa svaret :) får skriva utförligt inshaa Allah
Mrs.Coskun

#6 - Niqabisten

Kan du inte ge nån bra spartips? Jag är kass på spara