Dagens reflektion
Ja om en lite löjliga reflektion så handlar det om att använda människo emojis när man bär slöja, dessa för att vara exakt; 🤦‍♀️🤷🏽‍♀️🙋🏻‍♀️🙅🏼‍♀️.

Låt mig förklara: Varje gång jag ska skriva en caption på instagram vill jag så gärna använda dessa roliga emojin på tjejen som rycker på axlarna eller lägger handen på ansiktet (typ för att dumförklara något), men jag blir så ställd till vilken jag ska välja då jag är rädd att den typ ska avslöja min hårfärg, förstår ni hur jag menar? helt stört kanske jag vet,men jag känner att vilken hårfärg jag än använder så kommer de framstå som att jag har den hårfärgen, eller asså är det bara jaaaag?! Och om jag väljer en som inte har min hårfärg så blir det ändå som att de där är min hårfärg för alla som inte vet det?
 
Annars har dagen varit bra, haft en lång men produktiv dag i skolan, nu är alla seminarum avklarade för denna kurs m. Full närvaro allahmdulillah, redovisningen och powerpointen blev godkänd men sista och största momentet är kvar nu - hemtentan!! Tentan är väldigt flummig men jag är glad att jag varit med på alla lektionen för jag har kunnat snapa upp mkt som är relevant till tentan därifrån (tips tips!). Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite, ha en fin kväll hörni!

(null)
#1 - K

Det finns en ny emoji, vet inte om du sett den men den bär slöja uppdaterade min iphone och använder den nu för att jag upplevt samma problem som dig hahahha! Älskar din header och bloggen ser jättefin ut.

Hoppas du mår bra!
Massa kramar,
-Kauthar


Svar: Jaaaag har henne också 🧕🏻men hon gör ju inget, bara existerar, hahah hon gör inget typ?

Åh tack sååå mkt fina du ❤️ hoppas du mår super bra du med!
Mrs.Coskun

#2 - shaby

Haha men alltså du fina Rihab! Sitter du och tänker sååå djupt? Trots att jag själv har en tendens att tänka för mycket men det här var en annan nivå🤣 hade aldrig tänkt på det så och om du hade använd någon av denna emojin hade jag absolut inte alls tänkt på färgen eler längden av håret utan på vad försöker emojin att säga/ visa.

Svar: Hahahahahha asså jag har inte vågat seriöst använda nån pga dessa tankar, jag är ju knäpp!
Mrs.Coskun

#3 - Kia

Så dumt att dom inte tänkt på det istället för alla märkliga figurer som finns. Men det finns att ladda ner till ditt telefonnummer, både gratis och några som kostar några kronor. Sök på ”muslim emoijs for free”.

Svar: Åh tack för tipset!
Mrs.Coskun

#4 - Emelie mrsmaea

Salam! MashaAllah så grym du är som pluggar och gpr i skolan med bebis och tbå barb till! Må Allah ge dig framgång och lycka amin!!❤❤❤

Svar: Man gör vad man måste fina! Ta hand om dig och din familj fina du❤️❤️
Mrs.Coskun

#5 - A

Hahaha alltså vilket roligt inlägg + kommentarer. Måste hålla med kommentaren som sa att detta är att tänka djupt på en hel ny nivå ;D jag har heller aldrig tänkt på någons hudfärg eller hårfärg och att det ska representeras av emojis. Men jag förstår ändå sammanhanget såklart.
Bra tips om muslimska emojis av tredje kommentaren, skoj!

Svar: 😂😂😂 va kul att du tycker det! Nu kommer jag använda alla möjliga och go bananas HAHAH
Mrs.Coskun

#6 - A

Vart är din sjal ifrån?? ma shaa Allah den är så fin och täcker perfekt 🤗😘

Svar: Den är vrån verona collection, som alla mina andra slöjor, och alla är i den här längden :) Det är samma slöja som jag har på min header :)
Mrs.Coskun