Att gå på fest med barn
(null)
(null)
(null)
 
Brudparets plats, så himla fint! Och barnens kläder, Adam hade också en jätte fin marockansk klädsel på sig, som mousa fast i blått och en annan modell. Selins kläder är bengaliska  :) 
 
Söndag idag, och man mår ju som man förtjänar när man är på fest fram till midnatt och vet att man förmodligen kommer gå upp kl 06 😴. 
Igår var vi ju som sagt på hennah fest, hela familjen. Det var super trevligt, god mat, fika och gott sällskap. Men detta var vår första utgång som en familj på 5 och följande punkter är noterade: 
 
- Börja göra er i ordning 3 timmar innan utgång, jag lovar det är minst den tiden som krävs. För någonstans under tiden spils det krämer, kläder försvinner och en och annan kaffekopp kan spillas medan man försöker fixa sig.
 
- Ät dig mätt innan du går ut, och mata barnen, du kommer INTE ha tid att äta på festen, du ska vara glad om du ens får se maten 😂. Och ha med grötklemmis till barnen!
 
- Planera så du har med dig allt som behövas för att natta barnen på festen (om dina barn sover tidigt och du tex ska på bröllop. Best believe they will want to sleep. Och så blir dem sådär super underbart övertrötta och gråter i takt med musiken. Bara att plocka fram vagnen och natta. Vid 20.30 sov våra pojkar i vagnarna.
 
- Sätt er nära utgången. Så ni inte blockerar vägen med ert bagage (skötväska, barnvagnar mm.).
 
Och en annan sak, försök ha kul, om festen tillåter barn så är dem där av en anledning - slappna av, eller skaffa barnvakt ;) 
 
 
#1 - Anonym

Hahaha hög igenkänningsfaktor!
Jaa precis så, håller med om alla punkter och vill bara tillägga att man ska ha med hörselkåpor till barnen.

Svar: Jaa precis! Vi går sällan på fester där de är så hög ljudnivå med barn så därför missade jag att skriva de :) men precis!
Mrs.Coskun

#2 - Iman

"följande punkter är noterade" hahaha så skön formulering. I feel ya. Var på brorsans förlovning igår och precis innan utgång kladdade sonen ner sig, sina finkläder och golvet med både tandkräm och concealer... Resultatet blev att vi kom sent och alla väntade på oss så de kan börja äta hehe pulsen var i 180 innan middagen hade börjat. Då har jag 1 barn! haha beundrar er som har fler och lever livet. Respekt.

Svar: HAHAH ja men eller huuur! Må allah underlätta för oss alla och bevara våra barn! Gumman jag tyckte jag hade cirkus redan när jag hade selin, hon klättrade på väggarna medan jag gjorde mig i ordning. Vet inte hur många gånger hon stoppade in allt möjligt i munen, hade giftcentralen på snabbuppringning till slut hahah
Mrs.Coskun