Thank God it’s Friday

Freeeeedag!! Vår favorit dag i veckan!! Ikväll väntar fredagsmys med barnen inshaa Allah men innan dess måste jag skriva vidare på min tenta 😫. Jag tycker inte det går så bra, känner mig rätt så ringrostig men om jag åtminstone bara behöve kompletera så är jag dessvärre nöjd. Hade höga ambitioner för denna tenta då jag presterat så bra på alla lektioner och redovisningen, men i och med att två av tre barn är super sjuka och mammiga dessutom så känns är koncentrationen på semester! 

Snart börjar min VFU och det är jag också nevöers för. Jag ber till gud att slippa omtentor och rester och bara klara allt denna termin! 

Vet ni vad som också börjar snart? RAMADAN!! Nu är de officiellt 2 månader kvar, och jag har ju redan börjat peppa er med present tips, snart kommer ett inlägg om dekoration och sen aktiviter för barnen. Kommer fixa lite DIY hemma och så inshaa Allah. Är ni lika taggade som jag inför denna månad? Jag vet inte hur det kommer bli med fastandet för min del pga amningen, vi får helt enkelt se då inshaaallah. 

(null)

Sen bloggning

Egentligen har jag en himla masssa vettiga inlägg att skriva men av någon konstig anledning sitter jag bara och sparar på dem. Jag loggar mest in här för att önska er en trevlig kväll fina läsare. Om jag ska vara ärlig tycker jag att designen har blivit sååå snygg att jag bara vill fylla bloggen med en massa inlägg 😂😂 håller ni inte med? Det är små detaljer kvar men annars är den good to go! 
Nu ska jag frisätta läsa lite ur litteraturen så jag kan bevara en till fråga någon gång snart. 
Godnatt på er! Och glöm inte hjärteklicka om ni gillar’t 💕

(null)Vabb onsdag

Ja ni lästa rätt, ännu en vabb dag hos familjen Coskun. Mousa är febrig och hostig och Adam verkar knappt ha blivit frisk till att ha blivit sjuk igen. Jag har pausat pluggandet för att ta hand om barnen och imorrn byter maken av mig igen, måste skriva klart min tenta och jaaa, de va ju tur att jag iaf skrev klart första frågan för någon vecka sen.

Min hjärtiis Mimo kom förbi med arabiskbruch, eller det blev frukost för oss båda fastän kl var efter 12 då varken hon eller jag hinner äta frukost av morgonstressen. Tyvärr hade hon också tråkigt nyheter med sig ang en syster vi känner som fått en stor prövning med hälsan. Snälla gör duaa för henne, och be för alla ni känner, uppskatta dagen och låt aldrig små saker komma emellan dig och någon du älskar ❤️ livet är verkligen kort! Man kan verkligen inte säga detta tillräckligt ofta. 

(null)
(null)


Dagens reflektion

Ja om en lite löjliga reflektion så handlar det om att använda människo emojis när man bär slöja, dessa för att vara exakt; 🤦‍♀️🤷🏽‍♀️🙋🏻‍♀️🙅🏼‍♀️.

Låt mig förklara: Varje gång jag ska skriva en caption på instagram vill jag så gärna använda dessa roliga emojin på tjejen som rycker på axlarna eller lägger handen på ansiktet (typ för att dumförklara något), men jag blir så ställd till vilken jag ska välja då jag är rädd att den typ ska avslöja min hårfärg, förstår ni hur jag menar? helt stört kanske jag vet,men jag känner att vilken hårfärg jag än använder så kommer de framstå som att jag har den hårfärgen, eller asså är det bara jaaaag?! Och om jag väljer en som inte har min hårfärg så blir det ändå som att de där är min hårfärg för alla som inte vet det?
 
Annars har dagen varit bra, haft en lång men produktiv dag i skolan, nu är alla seminarum avklarade för denna kurs m. Full närvaro allahmdulillah, redovisningen och powerpointen blev godkänd men sista och största momentet är kvar nu - hemtentan!! Tentan är väldigt flummig men jag är glad att jag varit med på alla lektionen för jag har kunnat snapa upp mkt som är relevant till tentan därifrån (tips tips!). Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite, ha en fin kväll hörni!

(null)
A Tuesday in School

Sitter i skolan i skrivande stund. Jag har lämnat Adam hemma med sin pappa som är hemma och vabbar pojkarna, då Mousa hade feber igår (ingen feber idag men man måste ju avvakta ett dygn). Det är första gången jag lämnar Adam såhär en hel dag, men jag har pumpat en massa mjölk, han har precis börjat äta gröt också (allahummabarik) så förhoppningsvis går allt bra. Snart har vi redovisning och jag är super nervös, tänk att det kan vara så tufft att redovisa inför en klass fast än man är lärare och ständigt måste stå längst fram i klassrummet annars. But its a real thing! Önskar er en fin tisdag och så hörs vi senare idag. 
 
P.s Åt en halvgod lunch idag och ångrade mig bittert att jag inte tog med matlåda, så typiskt mig  -,- Men mitt sällskap var himla trevligt iaf och det är ju tur det! 
 
(null)