Night activity
Lite kvälls terapi, såå kul det är att måla, tänka sig! Nej men som ni ser här är jag i full gång med att rusta upp med mitt ramadan pynt, ska försöka slänga upp ett inlägg på riktigt fint pynt som jag införskaffat. Men tills dess får ni njuta av denna sneak peek på lina bokstäver från panduro, älskar att jag valde ett stort R till! 

(null)


Självutvärdering
Tror att det är en arbets/student skada det här med att ständigt ha ett behov av att utvärdera allt. Jag utvärderar dagen varje kväll, jag utvärdera lekar, metoder jag handskas med barnen, konflikter och ja, till och med min matlagning. Idag tänkte jag skriva lite om hur jag var som första gångs mamma (sen kommer ett inlägg om hur jag är nu). 
 
När jag blev mamma för första gången: 
 
- Bytte jag om på selin så fort MINSTA fläck träffade hennes kläder, vi snackar en helt ny outfit om hon fick en prick på kläderna.
 
- Jag disinfekterad varenda yta som fanns, jag samlade dem leksaker hon lekte med och tvättade dem i en balja en gång i veckan med dinsinfektion. 
 
- Jag köpte oftast bara ekologiskt, klämmis, ersättning och krämer, försökte även med kläder så mkt jag kunde. 
 
- Älskade dyra barnprylar, allt skulle gärna vara ur något av dessa märken; Elodie details, skiphop, POP, och newbie. 
 
- Längtade att inreda hennes rum så mkt att jag köpte kids consept bord och två stolar när ungen bara var 8 månader 😂. Tyvärr blev dem ju förstörda bara 2 år senare, såklart! 
 
- Så fort selin blev sjuk, Googlade jag alla möjliga  sjukdomar, valde den värsta och åkte sedan in till akuten för att föreslå den som möjlig sjukdom till läkaren. 
 
- På det 1,5 år som jag var hemma med henne var hon nog ifrån mig (under vaken tid) MAX 3-5 gånger. Jag vägrade låta någon va barnvakt, vet inte om jag var besatt, eller om alla engångsföräldrar är så.
 
- När selin väl började förskolan stod jag och gömde mig i buskarna ett bra tag efter lämning varje morgon 😂 jag hade tillitsproblem tror jag.
 
- jag ringde vårdguiden och giftcentralen så ofta att jag till slut bad vänner ringa anonyma samtal åt mig 😅. 
 
 
- En passande bild till inlägget. Kan inte fatta att jag varit mamma i 4 år allahummbarik. Så stor skillnad på att ha en bebis och ha en 4 åring, det kan jag lova er. Hoppas jag får se henne växa till en stark kvinna, god willing<3
surprise surprise
 
- Inlägget är ett samarbete med köket.se och innehåller en annonslänk -
 
TITTA VAD SOM KOM HEM MED POSTEN!! Jag har väntat spänt på att få hem kökets box, men jag hade ingen aning om att den skulle innehålla min bästa vän!! Herregud så stolt jag är allahummabarik. Temat för denna box är baka och fika, från köket.se och innehåller såklart super mumsigt fika och en härlig tidning med recept och intervjuer på olika profiler, och denna gång såklart ingen mindre än vår älskade Camilla!
 
Vid start av prenumeration får ni nu 50% på första boxen (som kostar 129kr inklusive frakt annars) och du kan självklart säga upp prenumerationen när du vill. Köp din box här! Och ange koden KOKET50
 
Erbjudandet gäller endast fram till 1 april och ryktet går om att just denna box är väldigt populär ( i wonder why .. not :P)