Tips på presenter till pedagogerna
 
Godmorgon mina fina!!
Dagarna springer förbi i raketfart. Vi leker, badar, äter gott och försöker njuta av värmen (när vi inte gömmer oss för den).Och på tal om värme, i sommartider innebär det också avslutning för många i skolan och förskolan och många av oss går i tankarna om vad man ska köpa till pedagogerna. Blommor och choklad är det klassiska och visst är det kul, men lika kul är det att få något som man faktiskt kan använda och spara, som också blir ett sentimentalt minne. 
Ovan ser ni ett bra present förslag. Vi kör alltid såhär. Koppar+kaffe/the och choklad = En present i svensk anda under temat FIKA. Annars kan man också köra en fin djup skål och fylla den med tex choklad (som är inslagen), ni vet små dumle eller geisha osv. Man kan även be barnen måla på ett par blanka vita koppar (såg att dem hade ett sånt kitt inne på tgr) och slå in dem på exakt detta sätt. Allt beror på vad man har för budget, men en sån här present kan landa på 60-200kr som minst iaf beroende på var man köper porslinet ifrån osv. Jag ville köpa lite finare koppar då Mousas två pedagoger ska sluta, så jag köpte dessa från indiska, ni hittar dem här! Dem har 25% på all proslin just nu och dem hade verkligen himla mycket fint!
I mina påsar kommer jag också lägga in varsin påse lindth chokladpåse. 
Andra alternativ: En presentbox från Rituals, den billigaste kostar 215kr och är himla prisvärd tycker jag, just denna speciellt! Såg nu att dem också hade ''try me'' sett som kostar 159kr, himla fiffigt att ge bort tillsammans med blommor kanske, om man vill gå ner i pris lite.
Baka kakor eller dessa snittar och lägg det i en fin burk tillsammans med ett fint meddelande inslagen i cilofan papper. SÅ SYND att denna va slut! Men de finns säkert liknande på dollarstore. 
Well basicallyyyy allt inslaget i cellofan papper blir fläääshigt. Överens?! Fyll gärna på med andra tips om ni har. 
#1 - Mirjeta

Så, nu till den frågan jag får hela tiden haha, när går ni på sommarlov o vad ska ni göra? Kanske kan inspireras, känner sådan onödig stress m, som om det är ett måste...att göra något. 😂😩

Svar: Ååhhhh de ska ja försöka knåpa ihop ett inlägg om.
rgc.nu

#2 - Elisabeth

Men alltså, 200kr per pedagog blir ju asmycket pengar för mig åtminstone. Jag har minst 8 fröknar att köpa till (bara två barn men flera av pedagogerna jobbar i flera grupper efter behov och jobbar förmiddagar här, eftermiddagar där osv). Känns svårt att välja ut några speciella faktiskt.
Här gör vi så att antingen (sällan) drar någon ihop en insamling och köper en stor present från alla barn per pedagog, Eller så har jag från bara mina barn givit typ en chokladask och en välgörenhetsgåva på typ 200-300 kr per barn att ge fröknarna i sin grupp att dela på. Det blir ju inte mycker per pedagog men de förstår väl, en var jätteglad att jag hade givit till välgörenhet och tyckte det var jättefint. Ger alla presenter för så mycket pengar som du på din förskola? Tror ingen gör det hos oss, som jag sett åtminstone.... Du är ju jättegenerös, såklart menar inte att det är dåligt av dig! Bara ovanligt.

Svar: Jag ändrade och skrev ju mellan 60-200kr. Jag tänker att budgeten beror på hur många man har att köpa till. Har man 2-3 fröknar så är ju 200kr rimligt för många kanske, kanske inte. Men förstår att de blir mkt och därför har jag även listat att man kan baka och ge i en fin kakburk. Hehe finns ju jätte fina billiga koppar på dollarstore, köpte ett par själv idag så de kommer upp bilder på de senare, jag utgår från högt och lågt och så får man välja precis de som passse ens egen plånbok:)

rgc.nu

#3 - Iman

Fint! Jag brukar göra samma. Köpte en kopp var under julen och la i choklad på pinne som man kunde smälta till varm choklad. Köpte fina koppar på Ikea.

Denna gång får det bli en Lindt choklad ask var + ett tack kort. Eller en Marabou ask där det står tack + ett kort. Eller doftljus var...

Jag lägger ca 100kr per pedagog (förra terminen var de 6 pedagoger för de samarbetade..) Denna gång ger jag till hans ”ansvarspedagoger” som är 3. Räknar med ca 300kr, det kan bli fint och bra med en billig peng. Lite cellofan, presentsnöre och ett tack kort på det haha.

Är själv lärare och har fått blommor, choklad, te, doftljus, biobiljetter m.m. Så länge man har råd är det OK.

Svar: Eller huur. Allt handlar om vad man själv kan lägga ut. De är tanken som räknas ❤️❤️ taaack för att du delade med dig och hpppas din Ramdan går dunder fina!
rgc.nu

#4 - Umm A

Har en rabatt som ger 50:- rabatt på indiska om någon vill ha den :)

#5 - Ida

Vill verkligen inte dra ner stämningen men har hört av vänner som jobbar på förskola att de avskyr dessa koppar...varje jul/sommar får de tekoppar/kaffekoppar vilket slutar med att de har hundra omaka hemma som inte passar ihop. De lämnas till slut till återvinning/myrorna.

Svar: hahah då får man väl variera sig och köra på något annat av alternativen :)
rgc.nu

#6 - Anonym

Jag är förskollärare och hade bara blivit rörd vad jag än fått. Det är tanken som räknas, att någon tar sig tid och pengar och gör det lilla extra för en. Guld värt <3

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
rgc.nu

#7 - Syster

Sötsaker går alltid hem :) eller hembakade kakor mmm ♡