Söndags frukost
 
God förmiddag på er mina fina! 
Sitter och äter en god söndagsfrukost. Detta rödbetsknäckebröd fick jag hem i senaste smakboxen och den var faktiskt god. Kul med röd/rosa bröd också.
Tog en paus från bloggen igår, kände inte att jag hade krafter att logga in och skriva eller svara på kommentarer, men var aktiv på instastories som vanligt. Önskar bloggen hade en sån funktion, hade uppdaterat 24/7 då 😆.
Idag väntar storstädning, och sedan hoppas jag få till årets första träningspass. Utöver det så tackar jag för alla kommemtrer om restipsen ❤️ senare idag kommer ett inlägg med restaurang tips och ikväll, god willing, väntar ett nytt och spännande inslag till bloggen - staaay tuned!
#1 -

Har haft det här problemet i flera månader men har varit för lat för att kommentera, VARFÖR kan jag inte komma in på din blogg via safari? 😩 Får som svar att ”Den här anslutningen är inte privat. Den här webbplatsen kan utge sig för att vara www.rgc.nu för att stjäla information om dig eller din ekonomi. Du bör gå tillbaka till föregående sidan.” Googlar jag din blogg (igen via safari) går det men inte genom att skriva adressen i adressfältet.

Svar: Jag vet,k det är många som haft samma problem, kolla dina säkerhetsinställningar. För det funkar på vanlig dator via tex firefox :)
rgc.nu