Smakbox - Sommar
-inlägget är i sammanete med smakbox
(null)
(null)
(null)

Så äntligen var det dags igen! Nya smakbox under temat sommar var precis som jag förväntat mig, fullpackad!! Så himla mycket gott; allt från dricka, till salt och sött. Amazing som vanligt alltså. Barnen roffade åt sig jellybeans så dem inte ens hann komma med på bild. Sedan snodde maken min lakritskulorna, jag hann smaka en!! 😤 ser fram emot att testa muslin (har paxat den! Och kanorna). 
Huuur som helst, eftersom jag antar att ert eid-friande, liksom vårt, kommer pågå några dagar fram så tänkte jag dela med mig av en kod så ni kan köpa denna i eid present till någon ni tycker om. Koden RGC25  ger dig 25% rabatt  under hela juni på de 2 första boxarna vid start av en prenumeration eller vid köp av 2 Smakbox som present. Som prenumerant får man alltså både juni- och augustiboxen för 149 kr per box (ord. pris 199 kr). Och ingen bindningstid såklart.  Så himla bra, eller vad säger ni? ni hittar dem här! 

#1 - umm lilo

Rgc, är en ensamstående mamma som försökt ta körkortet sedan 2015. Snälla gör duaa att jag lyckas på tisdag med teorin så att jag kan lägga detta bakom mig. Ska plugga ihjäl nig idag och imorgon med massa kopp kaffe som jag ska dricka. Bismillah!

Svar: Må Allah ge dug framgång älskade duuu!! Ska göra duaa för dig!!
rgc.nu

#2 - Imane Asry

sprite med gurka smaken e to die for!

Svar: Jaaaa vet!!
rgc.nu

#3 - Anonym

Vilka länder har du varit i? :)

Svar: Åh detta sparar jag till ett inlägg inshaballah <3
rgc.nu