Pictures from my instastory
Men hur fina är inte ni som skriver DM och frågar hur jag mår för jag inte uppdaterat!! Så bäst!! Ni måste säkert vart oroliga över min kaotiska situation 😂😂. Men sanningen är den att så fort min make blev ledig fick jag en miljard saker att göra helt plötsligt så jag har bara varit på språng heeeela dagen!! 
Hur som helst var det daga för min älskade hajar att ha sin examenfest igår. Jag lärde känna henne när hon var en nybliven 16 åring och sen dess har vi delat livets finaste men också jobbigare stunder ihop. Så himla stolt över den vackra och kloka kvinna hon blivit idag . Önskar att allt det goda kommer din väg habibah ❤️! 
Såå vacker allahummabarik laha 💕🌸✨ 
En oförskämt pigg selfie i hissen någon gång efter midnatt 😅.. 
Så himla stort med examen och hon hypade mig verkligen på min egen fest. Jag har varit lite upp och ner angående den, men idag spånade jag lite på gästlista så it’s happening.. maybe 😂. Något mer jag gjorde idag var att storhandla inför en spännande grej som händer imorgon inshaa Allah. Har nog aldrig handlat så mkt själv. Eller Selin var med mig i början sen skulle hon vidare till mamma. Hon vill nämligen sova hos sin mormor i 40 år hahaha.. utan hennes bröder (fastän hon påpekar att hon älskar dem, alltså?!), men hon fick nöja sig med 2-3 dagar och packade ändå ihjäl sig. Fast jag skalade av hälften! 
Selin valde sin egen outfit och mormor köpte den berömda nordafrikanska väskan aom även kalla "goffa/9offa" men i typ en annan variant, hehe. 
 
Vi hörs imorgon inshaa Allah mina fina 💕
#1 - Hajar

ÄLSKAR DIG <3

Svar: Älskar dig!!!!!
rgc.nu