New in: dusty pink guess bag
- Scroll down for english!
 
En av mina presenter var denna underbara lilla väska från Guess. Jag har nog tittat på den hela våren men har liksom varit så upptagen med skolan att jah inte haft tid att bestämma mig. Ni vet ju att jag älskar Guess väskor, tycker de är ett perfekt bugetmärke när man vill ha lite finare väskor men inte betala skjortan. Speciellt inte när man har 3 barn som ändå lyckas förstöra allt 😂. Men med det sagt så är väskan jag önskat mig till examenpresent  ett undantag för alla regler om ekonomiskt tänkande, hehe. 
Hur som helst, hur fin var inte denna? Rymlig, men ändå nätt och fin. Passade lika fint till min bomberjacka och converse som till kimono och ballerina. 
// One of my Eid gifts this year was this lovely crossbody mini bag from Guess. I just love the color and the chain detaild strap. The size is also perfect, it fits both my phone and wallet and even my sunglasses, and you know me - can go out without them ;) 
#1 - Niqabisten

Mash Allah. Jag har massa falska LV , Michael kors och andra från Marocko men de är riktig bra kvalité. Lol

Svar: Hahahah ja dör! Jaa de är också bra allahummbarik!!
rgc.nu

#2 - Imane Asry

nu blev jag coq sugen på hallongrottor

Svar: Hahahah
rgc.nu

#3 - E

Güle güle kullan canım

Svar: ❤️❤️❤️❤️
rgc.nu

#4 - H.I

Jag känner doften av tankar om en Chanelväska i examenspresent...😄

Svar: HAHAHAH ja dör .... kanske inte riktigt Chanel då .. men nått i den stilen! Du ser verkligen med ett annat öga 😍😂❤️
rgc.nu

#5 - Anonym

Så som du kämpar med skola, jobb och barn förtjänar du en riktigt, riktigt dyr examenspresent :) Bring on the Gucci and Chanels ;)

Svar: Hahahah habibati !!! Känner också det; ska unna mig delux inshaa Allah!
rgc.nu