Mina chiffong sjalar
 
Godmorgon mina fina! Hur mår ni idag? Jag hoppas allt är bra med er! Jag tänkte ta och skriva några rader om det ni frågar mest om här på bloggen, nämligen mina slöjor. Jag har tidigare skrivit om detta men kan skriva igen, why not, allt för er liksom! Hur som helst, mina slöjor är alla i chiffong och kommer från Verona collection.
Jag fick alla i present av en av mina bästa vänner och den ni ser oftast i puder rosa är från ett sammarbete för många år sedan. Jag är super nöjd med kvaliten på slöjorna. Dem är svala och STORA och täcker verkligen och man kan bära dem på en massa olika sätt. Just nu har dem dessutom rea på en massa fina färger, jag har bland annat denna hemma! Jag har även färgerna charcoal grey och färgen ni ser ovan tror jag är denna!
Är super nöjd och kan inte använda några andra slöjor. Smidig leverans och vad jag vet inga extra tullkostander :) 
#1 - Anonym

Tack fina för tipset🙏🏼 Beställde precis en fastän allt är slut typ. Hoppas ba att materialet e nt stel chiffon. Och passar på att säga att du klär dig så fint och hijabi👌🏼 Och kan bara inte älska att du nt har smink, o så äru snygg ändå på köpet Allahumabarik. Du inspirerar.

Svar: Åh så fin du är!! Tack såå mkt för dina fina ord ❤️❤️❤️
rgc.nu

#2 - Anonym

Just ja är den du har på dig på bilden genomslinlig? Haha kan inte vänta på min jag beställde.

Svar: Alla chiffong slöjor är ju mer eller mindre genomskinliga ä, kräver att man liksom knyter dubbel varv eller va man ska säga :)
rgc.nu

#3 - Mirjeta

Har dina barn sommarlov ännu eller hur ser det ut? Känns pirrigt här...

Svar: nej inte ännu för jag skriver ju tenta som ska in strax efter midsommar så dem går på ledighets på midsommar inshah allah, ska försöka knåpa på ett aktietets inlägg :p inshah allah
rgc.nu