Just another flower dress
 

Gomorgon fina systrar! 
Vet inte vad som händer med mitt bloggande wallah men jag har det verkligen fullt upp. Spenderar mina dagar med att skriva tenta och läsa litteraturen. Men men, jag har flera projekt på g till bloggen så inshaa allah ni har tålamod med det, bland annat en insamling jag vill att vi gör tillsammans, men er om det senare! Idag vill jag tipsa er om en super fin klänning som skulle passa bra till Eid faktiskt (för den som inte föredrar blingbling looken dåra hehe). Denna kommer från Nelly och ni hittar den här (adlink)! Det som är så himla bra med den klänning är att den INTE är genomskinlig. 

Känner verkligen att jag behöver omvärdera min stil under denna hetta, då jag inte använder parfym ute (pga islamiska skäl såklart) så försöker jag klä mig så lätt som möjligt för att svettas så lite som möjligt, och det har funkat bra allahmdulilah. Tips är tex ha lite längre tunna nylonstrumpor istället för vanliga, skippa allt under abayan förutom underkjol och använd tunna chiffong kimonon eller som är, tunna klänningar som inte är genomskinliga 

 
#1 - Fatimah

Mashallah vilken fin klänning! Hur är den i storleken? Och går den att knäppa allra längst ner? Jag tänkte beställa den men vill helst ha den i storlek 40 om jag skall ha en kjol under men den finns bara upp till 38 på hemsidan 😳

Svar: Om su har den strl i känningar som du har kjol under kommer inte 38 passa då dem har en normal fit och är inte större i storleken, förstår du va jag menar?
rgc.nu

#2 - Elisabeth

Vilken toppenfin outfit! MashaAllah verkligen fint på dig.

Svar: Men vad du är fin, baraka allahu fiki habibah <3
rgc.nu

#3 - Angi

Önskemål om inlägg: accessoarer till den islamiska stilen, exempelvis underkjol till abaya? Tell me more! Visste inte ens att det fanns hehe 🤗. Kan ju vara super bra exempelvis för konvertiter som vill börja täcka sig och inte har erfarenhet av det tidigare, m.m.

Svar: Åh absolut, alltså med underkjol menar jag egentligen bara en helt vanlig tunn kjol som jag köpt på HM, men mitt bästa tips är nog att använda korta kjolar under abaya så det inte blir föööör varmt. Bara vid liksom midje-knä partiet så inte abayan visar figuren eller va man ska säga :) men kan skriva om det inshah allah <3
rgc.nu

#4 - Inez

Jag blev helt förälskad i klänningen från din live på insta och bestämde mig för att jag ska ha den. Väntar på att få hem den för att se hur den ska sitta på. Är himla glad över att den inte är genomskinlig, passar mig perfekt 👌🏼.

Ps! Du är alltid så stilig och outfiten är helt perfekt passande #hijabionfleek ❤❤❤❤

Svar: Men du är bara föööör fin hjärtat!! Tack aå mkt!! Den kommer säkert sitta ännu finare på dig!! Insha Allah du haft en underbar ramadan än så länge ❤️❤️❤️
rgc.nu

#5 - Lillan

En lite knäpp fråga kanske men varför använder du kjol under abayan? Den är ju ganska vid och döljer väl formerna bra ändå? Eller är det för att du tar av dig abayan hemma och vill ha en färdig outfit under? Ursäkta min okunskap. Stor del av min ingifta släkt är muslimer men de kör liksom mest tunika och stora byxor + hijab. Så är inte så insatt i hur man går all in :)))

Kram till dig ramadan Mubarak

Svar: Ja tycker se känns för naket utan något under alls, plus när de blåser blir det lite för mkt “body suit” hahaah om du förstår vad jag menar :)) sen är de också bra att ha nåtr under av den anledningen du nämner:))
rgc.nu

#6 - S

Vart kommer slöjan ifrån? Och har du tips på ställen där man kan hitta lite större slöjor?

Svar: alla mina slöjor är från verona collection. Har skrivit om detta i min modest inspo kategori :)
rgc.nu