Godmorgon inlägg
Ja men godmorgon på er! Länge sedan jag skrev ett inlägg på morgonen känns det som, fastän jag är uppe med tuppen. Dessa dagar har min mamma inte kunnat hjälpa mig pga att hon varit sjuk och herrgud vad de märks! Barnen börjar 08.00 egentligen men vi är inte på palts förens 08.45 eller som igår 09.30 - kaos!! Må Allah bevara min fina mamma, som hon ställt upp, trots att hennes hälsa inte varit den bästa de senaste året. Adomie är i värsta spearstionsfasen nu och gråter så fort han ser människor han inte ser ofta men med mamma är han cool lugn som om hon vore jag, allahummabarik! Så fint att se 💕
 
Jag har påbörjat skrivandet på min sista tenta nu, förra veckan lämnade jag in 2 av 3 tentor och nu har jag den sista och jobbigaste kvar. Skrev ca 300 ord svammel igår och lär väl bli samma idag innna jag kan börjar skriva ordentligt. Men det är en bra studieteknik för mig, att börja tentan med att bara skriva allt och inget och sedan sålla bort det oväsentliga. Oftast så finns det mycket vettigt i svamlet man skrivit. Håller ni inte med? Jaja.. hur känns allt inför eid då? Hur ska ni fira det?? Vad är era traditioner? 
Avslutar detta inlägg som handlade om 100 saker med ännu mer randomness, en bild på influncer-trion! tänk att bloggen förde dessa underbara människor in i mitt liv, några av dem som idag står mig allra närmast 💕 Allahummbarik!! 
#1 - imane Asry

Den enda decent bilden av dom alla hahahah

Svar: Vi är sååå fina där !!
rgc.nu