Brunn i min svärfars namn
Min fina svärfar, har var en sån viktig människa i mitt liv och i mitt äktenskap. Han var den som underlättade allt när de skedde kulturkrockar, han var den som alltid ringde mig när jag var för upptagen med skolan, han var den som lärde mig turkiska och han var den som alltid tog mitt parti när svärmor och jag gnabbades. Min fina svärfar, när jag skriver dessa ord rinner mina tårar, vad jag saknar han, vad jag önska han fick sjunga för selin igen, va ja önskar han fick se hur stor och busig hon blivit och va ja önska jag kunde svara selin "Farfar är hemma" när hon frågar var farfar är. Vad jag önskar att han fick träffa Adam och Mousa 💕
Min svärfars bortgång var det absolut tuffaste jag vart med om, mycket tuffare blev det också för att ingen förstod min sorg, som om jag inte hade rätt till den "bara" fö det var min svärfar (folk sa verkligen dessa ord). Men det går inte en dag utan att jag tänker eller minns han. Därför vill jag idag starta en insamling till ett brunnbygge i hans namn. 

Update: Må Allah belöna er, vi blev klara med insamlingen statx innan magrib, heeeelt otroligt!! 💕 Må Allah ära er, detta betydde så mkt för mig och min familj!! 

(null)
P
#1 - Anonym

Sala alykom,

Jag har en helt annan fråga.
Angående stränder och parker som sen muslim kan besöka, grilla och ah med barnen utan att se massa nakna människor. Jazak Allah för alla tips

#2 - Anonym

Så fint inlägg, och det var så tråkigt att läsa att man har förminskat dina känslor :( ♡

#3 - Angi

Jätte fint inlägg ❤️ Allaah yarhamho

Svar: Ameen och alla våra döda ❤️❤️❤️
rgc.nu

#4 - Iman

Vilken fin hyllning! Blev rörd av er relation och han skulle ha varit stolt över dig för det du gör i hans namn.

Jag har också en fin relation till min svärfar, han är underbar. Välkomnade mig och ser än idag till att min åsikt inte glöms bort bland alla andras.
När jag fick missfall utomlands åkte han till en annan stad för att köpa rödbetor som var slut överallt, för han hade läst att rödbetsjuice återställer blodkropparna efter blodförlust. Behöver jag säga att jag grät? Må Allah belöna dem för allt de gör för oss.

Hoppas du träffar din svärfar igen i paradiset, inchAllah.

Svar: Din kommentar fick mig att börja gråta Iman, glädje tårar av igenkänningsfaktor och även glädjen över att du får ha han livet allahummbarik och för din duaa på slutet. Amen och må Allah bevara din fina svärfar åt dig i många många år till ya rabb!!
rgc.nu

#5 - Anonym

Jag börjar gråta av din kommentar Iman!! Vilken fin relation allahumma barek. Må Allah vara din svärfar nådig Rgc och må Allah swt bevara din Iman <3
AMIN