Pictures from my instastory
Men hur fina är inte ni som skriver DM och frågar hur jag mår för jag inte uppdaterat!! Så bäst!! Ni måste säkert vart oroliga över min kaotiska situation 😂😂. Men sanningen är den att så fort min make blev ledig fick jag en miljard saker att göra helt plötsligt så jag har bara varit på språng heeeela dagen!! 
Hur som helst var det daga för min älskade hajar att ha sin examenfest igår. Jag lärde känna henne när hon var en nybliven 16 åring och sen dess har vi delat livets finaste men också jobbigare stunder ihop. Så himla stolt över den vackra och kloka kvinna hon blivit idag . Önskar att allt det goda kommer din väg habibah ❤️! 
Såå vacker allahummabarik laha 💕🌸✨ 
En oförskämt pigg selfie i hissen någon gång efter midnatt 😅.. 
Så himla stort med examen och hon hypade mig verkligen på min egen fest. Jag har varit lite upp och ner angående den, men idag spånade jag lite på gästlista så it’s happening.. maybe 😂. Något mer jag gjorde idag var att storhandla inför en spännande grej som händer imorgon inshaa Allah. Har nog aldrig handlat så mkt själv. Eller Selin var med mig i början sen skulle hon vidare till mamma. Hon vill nämligen sova hos sin mormor i 40 år hahaha.. utan hennes bröder (fastän hon påpekar att hon älskar dem, alltså?!), men hon fick nöja sig med 2-3 dagar och packade ändå ihjäl sig. Fast jag skalade av hälften! 
Selin valde sin egen outfit och mormor köpte den berömda nordafrikanska väskan aom även kalla "goffa/9offa" men i typ en annan variant, hehe. 
 
Vi hörs imorgon inshaa Allah mina fina 💕
Torsdag
Torsdag idag och det enda det innebär för mig är att min man går på semester imorgon!! Sista arbetsdagen (iaf på vardagar) fram till augusti, allhamdulillah! Alltså dessa dagar wallahi utan att överdriva har maken hittat mig gråtandes. Mina barn gör så mkt hyss och Adam får så mkt stryk av dem ( då dem lekeroch  fattar inte att han inte klarar deras lek) att jag blivit helt galen. Jag är hes av utmattning. Mamma va hos mig igår för hon tyckte så synd om mig och fick själv panik. Meeen men i helgen väntar roliga grejer inshaa Allah och som jag har längtat!! Det har varit min målbild - work hard, play harder! 
Jag lovar att ni slipper sånna inlägg så fort maken är ledig 😂😂. Tänkte uppdatera er lite senare om ett restaurang besök men annars var detta allt för mig just nu. Måste fixa mer kaffe, vi gick upp kl 04.30 idag... dagen kommer vara låång! 
En liten throwback från tunsien.. denna bild fick över 1000likes på Instagram, de är ändå helt sjukt, jag står liksom bakom en dörr? Hahaah men den blåa dörren påminner väl om Grekland eller nått :p 
Mammalivet
 
Fick hem detta bud från smakbox, så himla gott knäckebröd! 

Ni vet när man varit uppe sen 05 på morgonen och inte får i sig något förens kl 10 någon gång? Så är det för mig varje dag iaf 🤣. Det blev iaf en god knäckebrödsmacka från min favorit sort av knäckebröd. Iaf det lilla jag fick äta av den, för barnen åt typ allt.  
Nu sitter jag här och försöker tänka ut vad vi kan göra. Jag hade tänkt åka till Leos men både Adam och Mousa verkar ha åkt på en förkylning så det blir kanske bara en promenad eller så. Behöver jag säga att jag räknar varenda sekund till makens semester? Jag tycker verkligen att det är så tufft att ha dem alla tre ensam, alla har så olika behov, behöver byta blöja smatidig, matas samtidigt, sova i olika omgångar och leka på olika sätt. Kan tex inte pyssla med selin för mousa förstör allt då, och kan inte amma i lugn och ro för då kaosar dem andra två - men livet som trebarnsmamma ringt? Hur fixar ni andra de som har tre barn? Ta inte detta som klagomål, jag måste bara få skriva av mig. Längtar så innerligt till att del blir äldre och kan leka tillsammans och inte bråka och slåss hela tiden, alltså whatsap with that? Dem är mer osams än sams nuförtiden och jag verkligen hatar det, det gör så ont i hjärtat fastän jag vet att de bara är  en fas i livet!