Workout nr 6
.. kan ni se mig? Så skönt att det ganska ofta är tomt på gymmet!
 
Godmorgon alla goa och glada 💕
På väg hem från efter mitt 6:e gympass, så himla stolt över mig själv allahummabarik. Jag har ju inte tränat alls såhär på flera år så jag hoppas hålla tempo. Idag påbörjade jag också en periodisk fasta, som innebär (i mitt fall) att jag slutar äta vid 20-21 och börjar äta första måltiden efter träningen (förutom kaffet).Någon som provat? Kommer inte vara för hård mot mig själv med morgontimmarna för jag ammar ju forfarande men det har gått bra idag iaf, äter ju frukost så sent ändå nuförtiden så det känns kanppt, vill mest sluta småäta på kvällen och genom ett sånt här åtagande så får jag lite discipli. 
Men hörrni, jag är så taggad på hösten inshaa Allah, även om jag är super nevös inför sista terminen i plugget, är så rädd att snubbla på mållinjen men det kommer gå bra inshaa Allah. Men men nu ska vi alla njuta av sommaren va, här sitter jag och pratar om hösten liksom ;) 
Trevlig måndag på er, ny vecka nya tag! 
//Im on the way home after my sixth workout at the gym today, so proud of myself allahummabarik, i hvent worked out like this in years! Today I also started a periodic fast, which m (in my case) that I stop eating at 20-21.00 (at night) and begin to eat the first meal after training the next day(except coffee). I wontr be too hard on myself in the morning hours because i still I nurse Adam, its just the night snacking i wont to avoid. I hope this will give me the discipline i need. Have you gilrs tried periodic fast? Whats your take on it? 

#1 - H.I

Det fanns ett ord i texten som gav mig rysningar - höst. 😑

Svar: HAHA sluta nu! 😂
rgc.nu

#2 - Iman

Wohoo heja dig! Själv äter jag oreoglass nu.. 🙈 Haha men grym du är! Bara fortsätta.

Svar: Njuuut säger jag bara, ska också moffa i mig glass inshaa Allah, måste bara komma in i det lite!
rgc.nu

#3 - Anonym

Tror jag är mer peppad än dig på att du ska ta examen. Som du har kämpat, du är snart i mål och så värd det 💪🏼 Du fixar det!!!!!!! ❤️❤️

Svar: Men vad du är goooo!! Blev hypad av din kommentar wallah ❤️❤️❤️
rgc.nu

#4 - Angi

H.I hahaha alltså jag dör 😂😂😂😂

Svar: Hhaha vet hon är så rolig!!! ❤️❤️❤️
rgc.nu

#5 - H

Åh blir inspirerad! Försöker nämligen också komma igång med träningen! :D

Svar: Heja heja! Alltså varje morgon känns de omöjligt men sen när ja väl är igång så blir de bättre ❤️
rgc.nu

#6 - Angi

Tänkte tillägga att periodisk fasta är SÅ bra för hälsan!! 👍🏻👍🏻👍🏻 Jag ammar en 10-månaders och det går hur bra som helst, tror kanske att det är eftersom jag började stegvis och därför aldrig ”chockade” kroppen. Började med 12:12 eftersom jag brukade äta ungefär så innan. Ökade till 13:11 efter två veckor, därefter 14:10 efter två veckor till, osv tills jag kom upp till 16:8.
Nuförtiden är jag oftast inte hungrig förrän efter 18 timmar, så jag brukar vänta tills jag känner hunger helt enkelt. Och har hållt på så i 4 månader - det är hur grymt som helst 👌🏻.
Det vart inte ens jobbigt med omställningen när jag gjorde på det sättet.

Svar: Åhhh din kommentar peppade mig till detta ännu mer speciellt eftersom vi ammar jämnåriga!! Det har vart omöjligt för mig innan för Adam ammade 24 men nu har jag ju trappat ner så detta ska gå inshaa Allah! <3 grym är du!!
rgc.nu

#7 - Anonym

Tänkte tipsa er tjejer om denna gym som har separat del för tjejer. De kanske finns där ni bor eller i närheten🌹
https://www.alwaysfitness.se/hem.html

#8 - Niqabisten

Hur gör man när man kör den periodiska fastan ? Jag vill med göra den .. vad får man dricka under tiden man inte äter nåt?

Svar: I korta drag betyder de att du väljer en tid punkt där du slutar äta på kvällen tex vid 19-20 för att sedan fasta till dagen där på vid kanske 11-12.00 (bara exempel på tider) men oftast involverar dem en 16 timmars fasta. Under tiden du äter så äter du hälsosamma måltider (frukost (fast sent då vid 11, lunch och middag) och dricker ordentligt med vatten under denna hetta. Typ så :) vill du maximera så kan du träna precis innan din första måltid. Typ så. :)) prova; ja tänker om vi klarar av Ramdan 20 timmar utan mat borde detta vara en barnlek!
rgc.nu