The striped dress
- Scroll down for english!  
Och så var det dags för en ny klänning att finna sig i min garderob. Jag bara älskar maxiklänningar som är tunna och svala - det är verkligen en win! Denna var i helt underbara färger tycker jag. Blommigt och randigt är verkligen ett favorit mönster hos mig. Vad tycker ni om denna?Hiss eller diss? Ni hittar den såklart här(adlink) hos boohoo! Nu ska jag göra mig i ordning för att möta sarah och alex för en fabulös lunch på stan och lite shopping, puss på er tjejer!
// And then it was time for a new dress to find its way in to my closet. Don't you just love it? The colors are amazing and the fact that its flowy and cool makes this one a real catch! You can find it here (adlink), per usual hehe. So what do you think about this look, yey or ney? 
#1 - H.I

Allahumma barik SÅ snygg! Allt klär en skönhet som dig <3

Svar: DU är så fin!
rgc.nu

#2 - T

Assalamu alaykum syster!
Hade en fråga men hoppas verkligen inte att det låter som påhopp för wallah är bara intresserad då jag själv försöka söka kunskap precis som du.

Det jag funderar på är om islam tillåter att man sminkar sig ute? För det är en ju en försköning i sig.
Jag tänker som såhär: ifall hijab ska få en att dra till sig mindre uppmärksamhet, kommer då inte smink att delvis motverka det syftet?

Wallah vill inte provocera utan vill veta hur du resonerar för jag ser dig som en kunnig syster och då kanske det är jag som har fel i detta. Om du upplever frågan som dum så publicera den inte.

Ta hand om dig. <3

Svar: Walekom asslam fina syster. Förlåt inte varför jag skulle ta åt mig? Använder inge smink så ofta då jag kämpar med att hålla mig borta och är även väldigt tydlig med var jag står i fråga ; smink är haram ute som försköning. Alla vi som gör annat synder såklart. Må Allah vägleda oss :)
rgc.nu

#3 - Emelie mrs_maea

Åhhh du skiner alltid mashaAllah på dig!!!