The reality
Salam/hej alla fina!
Jag har haft några riktiga ångestdippar dessa dagar och har bara försökt överleva vissa stunder. Som tur är har barnen gjort så jag automatiskt behöver ta mig ut hemifrån och göra saker men samtidigt har de gjort mig ännu mer utmattad då jag inte haft tid att bearbeta mina dippar. Bloggen är tyvärr den biten som alltid blir lidande, men på instagram har jag visat lite livstecken iaf. Hur som helst, när jag har sånna här dippar eller är stressad (typ under tenta perioder) så finns det alltid något i huset som speglar mitt mående; garderoben. Så har det varit i alla år. Såhär kan det su ut under en kaos-period;
//Salam / Hello My lovelies.
I've had some real anxiety dips these days and i have just tried to survive some moments. Luckily, the kids automatically give me a reason to leav the house and do things but at the same time, this have made me even more exhausted because I have not had time to process my dips. The blog is, unfortunately, the part that always suffers the most, but on instagram I have shown little sign of life, hehe. Anyway, when have times like this or im stressed out, there is a room in the house that reflects my mood; the closet. It has been like this  for years. Here's how it can look during a chaotic period; 
Och nedan ser ni hur det ser ut under bra perioder. Vet inte varför jag alltid släpper ut min ilska, ångest och stress på garderoben. Kanske är det så att när det är rörigt i huvudet så blir allt omkring mig rörigt, jag orkar inte leta efter grejer och det slutar med att jag river ut allt eller staplar det i högar, haha men jag kan nog inte vara ensam om detta? 
//And below you can see how it looks during the good periods. Dont know why I always let my anger, anxiety and stress out on the closet. Perhaps it's because when it's messy in my head everything else becomes messy. I cant look for studd and everything ends up in piles aftrer i tear it out. But i can't be the only one?
De små påsarna ni ser är lite från min senaste shopping, har shoppat lite mer och tänkte därför spela in en liten mini haul på instaTV. Kommer nog köra lite längre videon där från och med nu, God willing, och har införskaffat ett stativ och allt. För de som undrar kommer sminkbordet från IKEA och spegeln. Sminboxarna är från TIGR och stolen från ÖB. Tavlan was a gift :)
//The small bags you see is from my latest shopping. I will do a mini haul on my instaTV soon, God willing.And for those of you wondering: My dressing table and mirror are from IKEA, my make up boxes from TIGR and my chair from ÖB. 
#1 - Anonym

Må Allah underlätta det för dig syster. Undrar om stolen är bekväm? Jag är ute efter en kontorsstol men vill ha något snyggare än de vanliga :) typ som diin ❤️

Svar: Det är ju ingen kontorsstol egentligen hehe. Men den har en dyna så den är skön att sitta på :)
rgc.nu

#2 - Hanse

Måtte Allah gjøre det lett for deg. Ta vare på deg selv ❤️

Svar: Ameen och di med hjärtat!!
rgc.nu

#3 - Loppan

Så himla skönt att höra att man inte är ensam om att må dåligt. Har barn som dig och känner att all min frustration går ut på dom, stackars barnen. Det enda som kan få dom att verkligen varva ner är en skärm och jag är så innerligt allergisk mot den. Visst ibland under dagen men ändå.

Må Allaah göra allt enkelt för oss. Får jag fråga vad det är som gör att du blir deppig?

💓💓💓💓

Svar: Må Allah underlätta för dig habibah, vet exakt vad du menar, men man gör de man måste ibland.
Som sagt med generaliserad ångest så är det typ allt och inget, och dessa dippar kommer ibland från ingenstans. Grejen är att jag alltid har ångest under sommaren, värmen, pressen av att utnyttja dagar till fyllo fastän jag så gärna inte vill göra något , de långa dagarna och solen som aldrig går ner (typ) gör att min hjärna känner panik.
Jaa de är mkt och samtidigt inget egentligen, svår känsla att beskriva.
rgc.nu

#4 - Iman

SubhanAllah jag känner exakt samma! Man ser på min garderob hur jag mår. När den är organiserad och allt är på sin plats mår jag oftast bra. Som du sa, när hjärnan är rörig blir garderoben rörig.

Jag mår också sämre under sommaren. Känner en press att socialisera och umgås hela dagen, man ska göra många människor nöjda hela tiden, dagarna är långa och ska fyllas. Jag själv vill bara vara ifred vid havet och läsa en bok. (har fått sådans dagar nu hamdulilah).
Hoppas du hittar lite glädje under sommaren, snart är hösten här❤️

Svar: Alltså .. jag vet inte vad jag säga, men din Kommentar va en Sån hög igenkänningsfaktor!! Må Allah ära dig, bara så skönt att läsa!
Må Allah ge dig allt du önskar ya rabb!! ❤️❤️❤️
rgc.nu

#5 - Umm Z

Må Allah underlätta ❤Älskar hur du iallafall kan hitta Leos kortet även när det är kaos hahah.Samma här, blir blir stressad åker allt och lite till ut på golvet..mammalivet är inte lätt och jag kände mig själv ofta otillräcklig, orkar ej resa eller gå på fullsmockad barnstället ( läs:Leklandet på en lördag exempelvis) men vem har sagt att man behöver det..ville att min dotter skulle få reda igen så jag erbjöd henne att följa med sin moster till spanien som hon såklart umgås med hela tiden..sa att mamma inte orkar mer än gå it på gården om ens det typ..Allahummabarik vet du vad hon sa..nej mamma jag vill vara med dig ändå, jag kan hjälpa dig om du blir trött.. wallahi mitt hjärta smälter..så kom ihåg att du är den bästa föräldern för dina barn,(även till systern som kommenterade ovan) det är något som annars kan vara förknippad med ångest.

Svar: Åh älskade äslalde lilla unge, må Allah bevara henne sååå Fin! Min dotter hade sålt mig på sekunden 😂😂😂
Leoslekland = överlevnad!!
rgc.nu

#6 - Frugan E

Hoppas du mår bättre snart in sha Allah. Känner med dig, ångest är en riktig prövning. Oredan känner jag också igen, jag blir sån att jag inte pallar att ta tag i annat än det som är mest basic. Så då får ju annat hamna i skymundan ett tag.

Fin sminkhörna du har förresten! ♥

Svar: Må Allah underlätta för oss alla habibati ❤️❤️ tack fina, den är dock livsfarlig när man har barn, de är deras favorit plats i huset!
rgc.nu

#7 - Marjam

Starkt av dig att dela med dig av din sanning.

Svar: Kanske hjälper det någon 😍❤️
rgc.nu