That all inclusive life
 
Bada bada bada, äta äta äta, sova och sen repeat. Allahmdulilah, sån skillnad på denna resa och resan vi sist var på i Tunisien. Kommer nog aldrig mer resa på något annat än en all inklucive så länge barnen är såhär små (om inte det är en familjeangelägenhet). Så skönt för dem att göra sig av med all energi genom att bada. På kvällen har den olika barnshower ocu tivoli, allt på samma plats. Det är många som frågat och vi är på ett vanligt familjevänligt hotel i alanya. 
Är så tacksam att jag kan göra sånhär för mina barn, att kunna ge dem fina minnen i livet är verkligen inget jag tar för givet, allahummabarik. 
#1 - Amanda

Underbart! 😍 Har aldrig varit på en sån resa för jag tänkt att jag ska bli rastlös men det låter toppen, speciellt nu med barn!

Svar: Nej de är så himla kul, och nu kan man ju beställa riktigt täckande burkinin också så de är skönt att kunna bada med familjen ❤️
rgc.nu

#2 - N

Åh skriv gärna om den eller länka, alltså burkini. Vill gärna ha en riktigt täckande :)))))

Svar: Har ingen länk tyvärr :/ men sök runt på nätet. Bäst är de att köpa från landet man befinner sig i. Dock som allt annat så sitter de åt när man kommer ut kr vattnet pch de löser man med att be någon täcka en så fort man kommer upp ut vattnet :) med badrock eller kimono super enkelt :)
rgc.nu

#3 - Anonym

Vad är det för burkini
? Blir den inte åtsittande när den är blöt? <3

Svar: Finns olika; dem man köper utomlands tycker jag är bäst. Åtsittande blir dem alla, tricket är att be någon ta emot en direkt när man kommer ut från vattnet med en badrock eller kimono. Så har jag gjort :)
rgc.nu

#4 - Anonym

Syster, blå moskén i Istanbul ber man de fem dagliga bönerna där eller är det bara för "turism"?

Svar: nej man kan be i alla Turkiets moskeer förutom Haga Sofia, som är helt ett museum :)
rgc.nu

#5 - Iman

Ser superhärligt ut! Njut. All-inclusive låter nice, ska testa det nästa gång jag reser haha slippa leta efter matställen och sånt. Ha en trevlig resa!

Svar: Aa gäller bara att hitta ett bra ställe som har god mat annars kan de lätt bli en flopp istället. Tack fina du ❤️
rgc.nu

#6 - Julia

As salam aleyki, tips på vad man ska ta med sig rent allmänt till utomlands resa. Vi kommer också åka till turkiet, all inclusive resa. Mina barn är 2 och 1 år. Något speciellt man ska tänka på? Som man absolut knte får glömma ^^

Svar: Åh ska göra ett sånt inlägg så snart sin möjligt inshaa Allah!!
rgc.nu

#7 - Frugan E

Aldrig fel med en semester :) Hoppas ni får det riktigt underbart in sha Allah <3

Svar: Tack fina du! 💕
rgc.nu

#8 - Anonym

Vad härligt! Man måste ju njuta lite av sommaren😊

Svar: Ja men lite så känner jag med <3
rgc.nu