Thank God it's friday
 
Goooodmorgon mina fina!! 
Fredag idag och ännu en dag med strålande sol och värme, härligt! Jag ska snart ge mig av till gymmet, älskar hur bra AC det är där, det känns verkligen som att man får svalka sig så fort man kommer dit - egentid at it's best! Jag ställde mig på vågen idag och har nästan gått ner 2 kilo allahummbarik, sååå himla kul. Men jag har ju blivit så strikt med maten och räknar kalorier för att få snabbare viktnedgång. Det har dock också gjort mig medveten om hur mkt dåligt jag stoppar i mig egentligen. Kvinnor förbärnner ca 1800-2500 kalorier om dagen och för att gå ner på ett hälsosamt sätt kan man gå ner till max 1500 kalorier om dagen vilket jag kör på. Visste ni att en pizza innehåller 2000 kalorier? Det lämnar lite marginal för vad man mer kan äta den dagen.
Förlåt hörrni över all träningssnack på bloggen, lovar att det kommer mer varierade inlägg här på bloggen snart och så fort hösten drar igång inshaa'allah blir det dagliga uppdateringar om allt och inget. Jag har helt enkelt tagit semester och min semestersyssla dessa två veckor har vart träning :=) Trevlig fredag på er!
#1 -

Så kul att du tar hand om dig själv - allahumma baarik! Så viktigt för att kunna dyrka Allah, vara där för ALLA (barn, make, föräldrar, vänner) och fortfarande vara frisk och må bra.

Mer egentid till folket! :D

Svar: Ja blev tårögd av din kommentar, vet inte ens vf, eller kanske för att ja kände igen mig PRECIS så ❤️
rgc.nu

#2 - H.i

You see, this is why I never count my calories - gör mig mörkrädd, det man inte vet lider man inte av hahaha

Svar: HAHAHAH i tell u bara man anades hänger kalorierna i lyften hahah
rgc.nu

#3 - Anonym

En pizza kan vara olika onyttig så kalorierna ligger på 1000-1500 kcal, 2000 är nog lite att ta i...märkte själv att ångesten knackade på såfort jag läste pizza och kalorier, jag förstår att du är igång med träning och viktnedgång vilket är jättebra. Men du kanske kan vara lite försiktig med vad du skriver i samband med det, kalorisnack kan vara väldigt känsligt för de med ätstörningar. Du kanske kan förtydliga eller varna i ditt inlägg

Svar: Ja läste på vad en pizza i en pizzeria kostade men såklart kan de variera. Jag tycker inte jag förespråkar någon vikthets med mina inlägg utan dokumenterar min egen resa och därför har jag nog inte tänkt mig för men du har helt rätt. Ska vara tydligare och mer peppande så de inte går åt de negativa hållet ❤️❤️
rgc.nu