Saturday morning
(null)
 
Godmorgon alla goa och glada 💕
Lördag idag och man mår som man förtjänar när man bara sovit 3-4 timmar. Tänker alltid att det är lika bra att vara vaken till fajir när jag ändå varit uppe till midnatt - men det är ingen smart idé. Bättre att sova emellan! 
Hur som helst, värmeböljan stannar och jag orkar kanppt vara på balkongen. Vill så gärna ta barnen till grönan men det kanske inte är så smart när det är såhär varmt? Någon som varit på grönan undr sommarn? Finns det mycket för 2-4 åringar? Jag minns inte! Förresten, någon som känner sig sugen på att gästblogga här imorgon inshallah? Maila mig på rgc.nu@hotmail.com
#1 - Ice

Jag var på grönan idag. Det var flr varmt! Lil syrran verkade inte trött av värmen men vi vuxna orkade inte hänga med hennes tempo. Also gå inte på en heldag. Fööööör mycket folk på plats!

Svar: Ush alltså ja kan bara tänka mig!!
rgc.nu

#2 - Amanda

Vi var på grönan med vår 2,5 åring och det var väldigt populärt hos henne ma shaa Allah! Behövs liksom inte mer än typ 5 olika karuseller, en glass och nån dra-i-snöret så är dagen gjord :)

Svar: Men ja tänker bara på värmen :/ var de inte föööör varmt? De är 30 grader idag liksom
rgc.nu

#3 - Nadia j

Om ni kmr till liseberg ngn dag, säg till kommer så gärna för o krama er ♥️♥️♥️♥️♥️

Svar: Åh fina duuu!! Absolut!!
rgc.nu

#4 - Anonym

Någon som vet någon badplats i Stockholms trakten som är mer eller mindre ok att gå till med barn? Där det inte är så mycket folk?☺️