Mulle Meck & Sommarlov
 
Det är full fart hela dagarna. Barnen väljer vad dem vill äta och göra om dagarna och vi försöker uppfylla deras önskemål så gott det går. Det blur burgare och pommes, pizza, frukt och parkhäng blandat med leos lekland - hela dagarna långa! Igår var vi på Mulle meck parken för första gånge, himla mysig utomhus park. Men är det sommarlov så är det. Vi försöker dagligen komma fram till om vi ska boka en resa eller inte, vill mest komma iväg på en all inclusive men måste då ha möjlighet att bada och orkar inte med för turistiga ställen. Jag klarar verkligen inte av värmen och det är nog det som sätter käppar i hjulet för oss.. men vi får se! Funderar på familjevänliga ''islamiska'' hotell, i Alanya eller Antalya, kom gärna med tips! :) 
// Busy bees all day everyday .The children choose what they want to eat and do during the day and we try to fulfill their wishes as much as possible. Burger and fries, pizza, fruit and outdoor parks mixed with Leo's playground - all day long! Yesterday we went to Mulle Meck park for the first time,  a really fun outdoor park.
We are still trying to figure out if we should book a trip or not, I would love to go on an all inclusive-trip but need to be able to swim and can not cope with the touristy places...so we'll see! Maybe we should go for the family-friendly '' Islamic '' hotel in Alanya or Antalya, please come with tips! :) 
#1 - Emelie

Det finns många på halalbooking, har hört och läst om Wome Deluxe Hotel Alanya, ska finnas både strand och pool för endast kvinnor ☀️

Svar: Åh tack för tipset! Ska kolla upp:)
rgc.nu

#2 - Anonym

adenya hotel och bera hotel har jag hört. de är super alla säger

#3 - Anonym

Vi kikar också lite på halal hitell i Turkiet. Ska ni åka själv så se till så att det finns en gemensam privat strand för både könen så kan familjen hänga ihop. Adenya resort ska vara bra

#4 - Anonym

Vi kikar också lite på halal hitell i Turkiet. Ska ni åka själv så se till så att det finns en gemensam privat strand för både könen så kan familjen hänga ihop. Adenya resort ska vara bra

#5 - K

Adin beach hotel i Alanya(?) Superlyxigt, bra service, kanonmat, strand och pool för enbart kvinnor. Majoriteten av gästerna är turkar. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma men helt värdelösa på engelska :p Dock väldigt dyrt nu under högsäsongen.

Svar: Hahaha vi kollade på detta hotell tidigare idag, heeeelt fullbokat!
rgc.nu

#6 - Dee

Ett tips är att boka ett eget hus med pool! Det gör vi överallt i Europa eller vart man vill. Inte alls så dyrt som det låter. Vi bodde på ett stort hus med stor pool i Alicante en vit utanför staden för 3500kr för 8 dagar. Kolla homeway eller airbnb. Vi brukar höra för om vi har huset för oss själva och kollar på bilder så att man inte har insyn osv.

Svar: Åh jag vet airbnb är verkligen bäst!!
rgc.nu

#7 - Elif

Adenya hotel ska också vara väldigt bra enligt rykten, dem har privat strand och pool för kvinnor bland annat det är väldigt lyxigt på bilderna

Svar: Har också hört gott om det :)
rgc.nu

#8 - Anonym

Var i Sah Inn Paradise i Kumluca nära Antaliya för 4 år sen, riktigt bra ställe. Testat Wome Deluxe, jätte bra men lite lyxigare och dyrare variant.
Har även testat Burc Club, nu heter den Hedef Beyt i Izmir (Selcuk) och den är inte jätte lyxig hehe men mysig och med jätte fin strand. Kolla på Halalbooking.com finns massor! Tycker att mindre hotell passar bättre för småbarnsfamiljer, lättare att ta sig till restaurangen,poolen och tillbaka till rummet osv.

Svar: Tusen tack för tipset!
rgc.nu