Mini getaway
 
Gooo förmiddag tjejer!!
Många av er har säkert sett på min instastory att jag är på en liten mini getaway med några vänner. Det är både en jobb och nöjesresa och vi har det riktigt bra allahummbarik. Vi har hyrt en stuga mitt ute i ingenstans med pool och bara skog och äng så långt ögat kan nå. Ovan ser ni lite bilder från vår första frukost ihop här igår. Jag har med mig Adam och jag uppskattar denna egentid med honom så mkt, men saknar såklart mina två banditer som verkar leva loppan utan mig😂.
Adam vakande upp vid 05 idag och det var bara han och jag i sällskapet, vi gick ner och jag gjorde frukost till honom, vi lekte lite och sen, hööör och häpna, somnade han om i två timmar!! Jag fick alltså sova 2 timmar extra, nääär hände det sist? Allhamdulillah lyckan alltså.. tänka sig att sömn skulle bli en sån lyx grej, ta vara på den ni som kan, haah. Vi hörs senare igen inshaa allah, tills dess får ni njuta av bilderna och min instastory här!
#1 - Emelie

Ser helt underbart ut! Längtar så efter kunna sola och bada privat, vart kan jag hitta stugan ni hyrde eller om du har tips på likande? 🌸☀️

Svar: Finns på airbnb :) bara titta runt om i Sverige, finns massor överallt :)
rgc.nu

#2 - Frugan E

Men vad mysigt! Skönt att byta miljö ibland :)

Svar: Ja verkligen, allahmdulilah ❤️❤️
rgc.nu

#3 - UmmS

Blev sååå insiprerad att göra något liknande med mina vänner. MashAllah 😍

Svar: Jaaa så himla kul!! Vi åkte inte ens långt, ca 30-40 min från Sthlm så bra!
rgc.nu

#4 - Anonym

Åh mahAllah skulle du kunna tipsa om boendet har länge sökt på bland annat airbn men har haft svårt att hitta hus utan insyn.

Svar: Sök på airbnb använd ordet privat på sökrutan så kommer de sålla bort m!:)
rgc.nu

#5 - Anonym

Va fint, vad heter stället?❤️

Svar: Ingen aning, de va en stuga en kompis hyrde bara :)
rgc.nu