Borta bra men hemma bäst!
 
Nu är vi hemma och det är verkligen som man Säger; borta bra men hemma är verkligen bäst! Barnen var helt lyriska över att se Adomie igen och jag fick världens kramar, älskade barn allahummbarik, som jag sakant dem. Men det var två välbehövliga dagar, även om det var fullt ös hela dagarna och vi hade lite otur med vädret. Som ni säkert ser så var det en riktigt ätar-resa, vi bara åt hahaha mat och fika i stora lass. Men så är det när man åker med matfantaster och Sveriges bästa bakbloggerska. 
Nu är vi hos mamma och ser Sverige matchen, sen väntar att packa upp och gå igenom 100 bilder 😂. Vi tog så många bilder och jag är verkligen SÅ nöjd med min kamera, det slutade med att alla fotade bara med den. Titta bara på dessa bilder som är helt oredigerade.
#1 - Anonym

Vad är det för kamera? :)

Svar: Canon 80d mee err sigma objektiv
rgc.nu

#2 - Anonym

Salam alajkom fina. Kan jag maila dig för att fråga mer om detta boende plz :) Verkar vara helt underbar för en mini get away med familjen💞 skriv gärna din mail adress :)

Svar: Walekom asslam habibah. Pga olika anledningar kommer jag inte skriva mer om boendet. Men mitt tips är att gå in på air BnB och använda sökord som privat, pool, villa osv område ovh period så kommer en massa alternativ dyka upp. Lycka till habibah ❤️
rgc.nu

#3 - Anonym

Va fint, vad heter stället?💞