That all inclusive life
 
Bada bada bada, äta äta äta, sova och sen repeat. Allahmdulilah, sån skillnad på denna resa och resan vi sist var på i Tunisien. Kommer nog aldrig mer resa på något annat än en all inklucive så länge barnen är såhär små (om inte det är en familjeangelägenhet). Så skönt för dem att göra sig av med all energi genom att bada. På kvällen har den olika barnshower ocu tivoli, allt på samma plats. Det är många som frågat och vi är på ett vanligt familjevänligt hotel i alanya. 
Är så tacksam att jag kan göra sånhär för mina barn, att kunna ge dem fina minnen i livet är verkligen inget jag tar för givet, allahummabarik. 
Last minute vacation
(null)

(null)

(null)

(null)

Förra veckan bokade vi en sista minuten resa tillsammans min svåger och hans familj. Det en all inklusive i ett härligt och barnvänligt hotell i Alnya. Vi landade väldigt sent lördag kväll pga alla förseningar (vi landade i Antalya sen åkte buss till Alanya) men det hindrade inte oss från att spendera 5,5 timme vid hotellets olika pooler och vatten parker. Barnen har så kul och vi vuxna med faktiskt. God mat och gott sällskap för hela slanten ❤️
Ska färska uppdatera bloggen men det blir nog många uppdateringar på Instagram så kika där! Kram på er och happy monday! 

Thank God it's friday
 
Goooodmorgon mina fina!! 
Fredag idag och ännu en dag med strålande sol och värme, härligt! Jag ska snart ge mig av till gymmet, älskar hur bra AC det är där, det känns verkligen som att man får svalka sig så fort man kommer dit - egentid at it's best! Jag ställde mig på vågen idag och har nästan gått ner 2 kilo allahummbarik, sååå himla kul. Men jag har ju blivit så strikt med maten och räknar kalorier för att få snabbare viktnedgång. Det har dock också gjort mig medveten om hur mkt dåligt jag stoppar i mig egentligen. Kvinnor förbärnner ca 1800-2500 kalorier om dagen och för att gå ner på ett hälsosamt sätt kan man gå ner till max 1500 kalorier om dagen vilket jag kör på. Visste ni att en pizza innehåller 2000 kalorier? Det lämnar lite marginal för vad man mer kan äta den dagen.
Förlåt hörrni över all träningssnack på bloggen, lovar att det kommer mer varierade inlägg här på bloggen snart och så fort hösten drar igång inshaa'allah blir det dagliga uppdateringar om allt och inget. Jag har helt enkelt tagit semester och min semestersyssla dessa två veckor har vart träning :=) Trevlig fredag på er!