Transformation
Har ju som sagt gjort om här hemma och hann inte riktigt med alla before bilder eftersom vi gjorde allt så spontant. Men här är det närmaste jag kan komma vad gäller hur mitt vardagsrum såg ut innan förändringen. Hade två tomma ytor på varsin sida av soffan som inte fyllde någon funktion. Och eftrersom hela vårt liv kretsar runt att vara i vardagsrummet, speciellt när vi har familjen över eller vänner, vilket vi ofta har, så har jag alltid velat ha en matbordsdel där (nu när vi ändå inte hittar större). Blev väldigt inspirerad av en kompis vardagsrum (Anna du har killer inredningssmak allahummabarik) som har typ samma avånga vardagsrum så var tvungen att testa (läs härmas haha).
 
Before..
 
After .. 
 
Sååå.. vad tycker ni? Gilla inlägget om ni tycker det är en hiss (och släng in en kommentar om ni orkar!) En vas till bordet och ljustalkar fattas och även tavlor ovanför soffan (denna nu är tillfällig) för att looken ska bli komplett. Spanar in en massa motiv, jag håller er uppdaterad gällande slutreslutatet :) 
#1 - Anonym

Vad la du istället i köket?

Svar: Det får ni se i ett annat inlägg ;)
Mrs.Coskun

#2 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Sjukt snyggt! :)

Svar: Åh Tack så mkt :)
Mrs.Coskun

#3 - Umm A

Wow vad fint det blev

Svar: Åhh tack fina du!!
Mrs.Coskun

#4 - Lilly

Tjusigt :)))
Om jag ska vara lite petig så hade jag tagit bort spegeln, ser lite missplaced ut där, satsa på ngn tavla med ngn trevlig färg ( typ grönt blad?) så det inte blir för kliniskt.
Vasen kommer nog bli ett jättebra komplement också.

Svar: Hehe missade att skriva att spegeln ska bort med haha har dessvärre ingen stans att ställa den därför fick den va kvar
Mrs.Coskun

#5 - D

Jättesnyggt men ta bort spegeln o sätt dit en snygg tavla på väggen istället! Typ en svart vit bismillah text skulle sitta fint vid ett matbord :)

Svar: Tack :) precis som ja skrev innan så står spegeln där tillfälligt haha missade skriva de :))
Mrs.Coskun

#6 - Anonym

Ja skulle lagt bordet på andra sidan vardagsrummet för att de e närmre köket om de finns plats eller möjlighet, tror de blir mer användning då också!! Annars var det jättefint

Svar: Det får inte plats så :/
Mrs.Coskun

#7 - Frugan E

Definitivt en hiss! :)

#8 - Asi

Så fint. Jag hade satt upp en spegel ovanför soffan och tavlor vid matbordets vägg

Svar: Åh jag är såå trött på ”spegel ovanför soffa” looken som vi haft i 6 år haha
Mrs.Coskun

#9 - R.T

Åh du borde passat på att ha ett större matbord med 6 stolar! Känner att hela meningen med matbord i vardagsrum är att fler ska få plats där än i köket. Älskar tanken av ett stort matbord med snygga stolar i vardagsrummet där man kan ha en stor middagsbjudning. Tyvärr är mitt vardagsrum inte tillräckligt stort :'(

Svar: Åh mitt bord blir gigantiskt, det den har två extra skivor men onödigt att ha sex stolar som tar plats framme när de inte behövs :)
Mrs.Coskun

#10 - K

Jag tycker det är jättefint! Bra jobbat älskar det (:

Svar: Thaaaank u love <3
Mrs.Coskun

#11 - K

Jag tycker det är jättefint! Bra jobbat älskar det (: