Tisdags tips
Godmorgon tisdag!
Eftersom jag tänkte variera mitt upplägg här på bloggen så börjar jag idag med att ge er ett filmtips såhär på morgonkvisten, istället för att skriva om dagens planer och mitt kaffedrickande, hehe 😂 till och med maken höll med om att det var för mkt kaffe här på bloggen, dock för LITE bebisgråt, för ni skulle bara veta hur mkt dem gråter. 
 
Hur som helst, jag vill ju så gärna tipsa er om film men hittar sällan bra anständiga filmer att tipsa om. Och ofta gillar jag titta på filmer som är baserad på verkliga händelser och det är också något jag hittar sällan mycket bra av. Men här om dagen såg jag två bra filmer på Netflix som jag vill tipsa er om. Den första är en film med Will Smith som handlar om en upptäckt en läkare gör i USA angående amerikansk fotboll och som visar sig resultera i en stor tragedi för fotbollsspelare. En väldigt spännande film i drama ganger som även är lärorik. Och den andra handlar om en kille från en fransk förorten som bestiger Mount Everest för kärlekens skull. Han har aldrig varit utomlands och är arbetslös. Himla rolig film som också är baserad på en verklig händelse.  Båda filmerna är väldigt välgjorda och fina och innehåller knappt några oanständigheter alls. 
 
(null)
(null)
 
Säg till om ni vill ha fler såna här inlägg 💕
#1 - Elisabeth

Jag har ett filmtips, en film som jag såg förra veckan och älskade. 'Dolda tillgångar' heter den, handlar om tre svarta kvinnor som arbetade på NASA på 60-talet när de försökte få ut människor i rymden för första gången. De var matematiker och jättesmarta, men blev behandlade som andra klassens medborgare då de var just svarta kvinnor. Väldigt gripande. Baserad på verkliga händelser, verkliga kvinnor, dessutom.

Svar: Åhhh tack för tipset! Måste kolla på den!!
Mrs.Coskun

#2 - H

Åh ska titta på de, tack!
Kan staket rekkommendera filmerna:
Lion: verklighetsbaserad om hur en liten pojke kommer bort från sin familj i Indien o adopteras.
Pele: verklighetsbaserad, handlar om en kille i förorten som brinner för sport o kämpar mot normer
Dangal: också verklighetsbaserad(dock bollywood Haha, finns på Netflix med subtitles) handlar om två tjejer i en indisk by där tjejer är oönskade. Tjejerna lyckas bryta normer o nå sina mål!
The inpossible: också verklighetsbaserad, handlar om en familj som var på semester när tsunamin slog till hårt mot Thailand.

Svar: ÅHHHH!! måste se alla dessa!! TACK så mycket för tipset!!
Mrs.Coskun

#3 - Anna

Haha ba sjukt jag skulle gå in o kommentera att du måste Se Lion! Så hade nån hunnit före 😃

#4 - Isabell

Kan oxå tipsa om filmen Dangal! Den va så bra den bästa filmen jag sett på länge

#5 - Johanna

The Intouchables, är verklihetsbaserad och en väldigt fin film😊
En tecknad film som jag vill rekommendera är Minuscule Valley Of The Lost Ants😊