Thursday night ♥
Dagen flög förbi i raket fart. Satt i telefonsamtal halva dagen kändes det som, sen behövde jag åka och göra lite ärenden och handla, men det gick bra. Har ÄNTLIGEN lärt mig parkera bilen i garaget (eller lärt och lärt, jag har lyckats med det två gånger hahahah orkar inte), så därför känns det bättre att ta bilen oftare nu. Här om dagen var det jag som tog bilen och Mousa till läkaren, och av en slump hittade jag mamma som varit på VC samtidigt, så jag körde hem henne efter att vi var klara, för första gången själv - Det var en sån fin känsla, att kunna göra det för henne, hon som hade så tunga kassar att bära på dessutom <3
 
Hur som, sitter och slötittar på TV lite, Adam vakande precis och har spytt ut allt han ammades, han har en sån kraftig slemhosta, må Gud underlätta för min lilla sparv <3 God natt på er fina ni, må gud välsigna er med allt ni önskar!
 
 
Ännu en kimono från Boohoo. Kommer nog aldrig köpa kldäer från en annan butik, haha. Och jaa, jag märker att spegeln måste torkas, igen :P 
#1 - Anonym

Vart är din chiffong sjal ifrån? Den va jätte fin 😁

Svar: Alla mina sjalar är från verona collection :)
Mrs.Coskun

#2 - Elisabeth

Vilken storlek har du tagit på dem kimonos? Speciellt den vita undrar jag?
Är dem genomskinliga och hur lång tid tog det tills du fick hem dem?

Svar: Jag har strl S (om de finns olika stel att välja mellan) och strl S/M när de är kombination strl (typ S/M eller M/L).

Dem är alla mer eller mindre genomskinlig (kanske inte den rosa och de gröna) men de vita är ju de, inte att man ser rakt igenom men man ser lite hudfärg. Har ej testat utan abaya men kan göra de och återkoppla. Leverans gick snabbt, en vecka allahummabrik :) och jag väntade in fraktfritt erbjudandet. dem har mkt sånt på hemsidan
Mrs.Coskun

#3 - D

Random fråga men hur ser din bloggstatistik ut idag gällande främsta målgrupp? Om du nu kan se det, hehe. Känns som att du har en lite äldre målgrupp idag och jag funderar på om det bara är så att läsarna har vuxit upp med dig eller om du fick en ny målgrupp på senare år. Skedde det en förändring i takt med att bloggen gick mer åt mamma-hållet och lite mindre av det som förut utmärkte dig, lifestyle-bloggandet?

Svar: Vilken intressant fråga. Jag tycker själv att jag är en lifestyle/familjeblogger. Jag bloggar ju om allt, kläder, inredning, shopping, mat, jobbet skolan osv. Just nu blir det mycket barn då jag är mamma-ledig men har börjat plugga igen så det lär bli mycket sånt med. Min främsta målgrupp nu är mellan 20-30 år. Strax under där kommer 30+. Jag tror definitivt att jag har en äldre ''vuxnare'' publik nu även om alla läsare inte har barn själva. Men i och med att det handlar mkt om barn här på bloggen så har det ju tillfört en helt nu målgrupp. Tex har jag många mamma-läsare som inte är muslimer, som antagligen följer bloggen för familjeaspekten. Hur som helst så är alla välkomna att läsa och jag granskar ofta innehållet på bloggen och skulle ÖNSKA att ni oftare kom med frågor jag kan besvara (de blir ju liksom underlag för intressanta inlägg) eller förslag på sånt jag kan piffa bloggen med :)
Mrs.Coskun

#4 - D

Ja, jag tycker sånt är intressant att fundera kring. Jag är till exempel en läsare som hängt med från way way back in the days. När jag upptäckte din blogg var jag en sketen liten tonåring som tyckte att Rgc var coolast i världen (det är du fortfarande ;)) och jag minns att jag började med kjol och abaya i samband med att jag upptäckte din blogg. Jag har hängt kvar trots att jag känt mig lite malplacerad de senaste åren Visserligen är jag nu en ung vuxen och kanske borde relatera mer till dig men jag inser att det mesta av blogginnehållet faktiskt missar mig totalt. Kommer inte sluta läsa för jag har den vanan inne att klicka mig in här men det tåls att reflektera kring hur en blogg kan ändras från då och nu. Både från ditt perspektiv och från en läsares :)

Har ofta också tänkt på att det skulle vara intressant att läsa om din erfarenhet kring the business side av att blogga och Instagramma. Men det kanske är lite trixigt om man vill hålla sådant privat. Det är en svår balansgång att gå.

Svar: hahahaha gud så sjukt!! När jag tänker på gamla jag och bloggen blir jag alltid rörd, vet inte varför. Åh tack fina du för att du delade med dig av detta, så himla intressant. Okej, men om vi säger såhär : Vad intresserade dig då som du känner inte finns nu? Och vad allmänt intresserar dig tex i en blogg? Berätta lite mer om vad du tänker på kring the business side, tänker du att jag ska skriva om hur dammarbeten går till? tell me more <3
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Jag själv har frågat och lovades svar men fick aldrig. Blir tråkigt att du slarvar bort frågorna när du kan istället ha dem i dokument/mejl mm och sen plocka av dem när du har tid. Att be att få frågor och sen få inget svar..känns olönt att ställa. Känns som om det har hänt flera gånger.

Svar: Jag vet :/ Jag är så slarvig, sparar sen hittar jag dem inte, sen går jag tillbaka i arkivet men blir distraherad av barnen och glömmer sen bort :(
Mrs.Coskun

#6 - Anonym

Ja, du har ju rätt att du skriver om olika ämnen. Det slog inte mig förrän du räknade upp allt du faktiskt bloggat om på sistone. Det är förmodligen så att jag fastnat på det jag INTE relaterar till istället för det jag faktiskt kan relatera till. Men the bottom line är att familje-bloggar är fina och mysiga att läsa men tyvärr lite exkluderande eftersom you either relate or you don’t. Jag är idag i den åldern du var när du började blogga och kan relatera till ämnen som universitetsstudier, religion, hijabivänliga klädtips (vilket du redan gör). Idag älskar jag också thought-provoking texter. Minns du det där inlägget du skrev om din relation till slöjan? ”Lämns min slöja ifred” hette inlägget. Det var liksom framåt, lite politiskt till och med och det fick ju jättebra gensvar. Så kanske ha lite mer opinion i bloggen. Behöver inte va religion. Men jag uppfattar dig som en tjej som har mycket tankar i skallen, haha. Vore kul att få ta del av dem. Sen det där om business. Jag tänkte på just samarbeten, hur går de till? Blir du alltid kontaktad först? Har du någonsin fått skamförslag (typ samples istället för pengar för annonseringen)? Tänker du på sociala medier som hobby eller jobb? Har du någonsin upplevt något dilemma med plattformarna, tex ett samarbete som inte är i enlighet med dina värderingar? Är det svårt att navigera sig fram i socialamedia-djungeln som muslimsk tjej?

Och med tanke på att jag är en gammal läsare så vore det jätteintressant om du kunde ”skriva ett brev” till tex 22-åriga Rihab. Typ vad visste du inte då som du vet idag? Vad skulle du önska att du hade tänkt på eller slutat oroa dig över etc. Har sett ett par bloggare göra det och det är alltid intressant. Just some thougts.

Svar: Subhanallah din kommentar gav mig så många idéer och så mycket att tänka på! Så kul med så eftertänkt konstruktiv ”kritik”. Det märks verkligen att du analyserar innehållet och har hängt med längs. Åh alltså jag har såååå mkt att säga, det ligger 44 inlägg på utkast som jag liksom inte kunnat klicka publicera. Speciellt om slöjan, Varje gång det händer något har jag skrivit, och sen slutat. Jag är nog för feg och vill hålla lågprofil trots min offentlighet .. if that makes sense ? Men som sagt denna mamma-ledighet ska jag satsa på bloggen, vill själv va ett varierat innehåll för de uppskattar jag hos andra bloggar som också har barn, blir lätt för mkt barnsnack annars :) Och det här med sociala media oj oj va jag har att säga .. får se hur jag får till det:)

Tusen tack för din input hjärtat ❤️
Mrs.Coskun