Thursday blues
Hallå från sjukstugan min! 
Vi har nu påbörjat vecka två av sjukdom, och idag vaknade Adam helt hostig och snorig och har antagligen fått samma virus som Mousa har. Hoppas bara han kommer undan lite lindrigt. Mousa går på antibiotika och har dessutom haft öroninflammation till råga på allt. Mina dagar har kantats av läkarbesök och en massa spring fram och tillbaka för Medicin och annat som behövt fixas. Allhamdulillah, hoppas mina pojkar blir friska snart inshaa Allah. 
 
Annars försöker jag bara bli klar med att införskaffa kurslitteratur och bocka av bloggjobb. Vi hörs ikväll förhoppningsvis inshaa Allah fina ni, och tack för all respons på det tidigare inlägget 💕
(null)
 
På väg ut passade jag på att ta en outfitbild, för er som följer mig på Instagram så vet ni att detta är min nya fotostil under denna vinter iaf. Går ju inte att ta kort ute. Hur som, bär ännu en kimono från Boohoo. Vad tycker ni?
#1 - D

Tips: ha slöjan över axlarna, mer korrekt hijab då. Då riskerar man inte visa hals när man böjer sig ner. Annars är outiften fin👍🖤

Svar: Min abayor är halterneck :) så min hals syns ej . Tänker ju såklart på sånt också. Men säkert ett bra tips för andra :)
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

😍jättefint. 👆det är oxå ett bra sätt att viss mindre former då form på axlar och armar osv kan synas om man har slöjan högt upp, funkar ifall det är en stor slöja iaf:)