The mommy flue
(null)
 
Ja, lite så känns det när mamman i huset är sjuk. Alla har fortfarande behov som måste tillgodoses och livet tuffar på som vanligt fast man bara vill falla ner i sin snorpöl och gråta 😅. 
 
Min man jobbar och pluggar, så än så länge är det jag som tar alla uppvak på kvällen, med feberfrossa och halsont pendlade jag inatt mellan att trösta mousa och amma Adam. Efter att Mousa vart ledsen i nästan en timme för han ville ligga nära och jag vägrade pga smittorisk gav jag upp och somnade i hans lilla kramande famn. Allahummbarik på mina skatter 💕 
MEN snälla låt oss prata om när män blir förkylda, världen går under. De är fosterställning på soffan, 100 filtar och liggandeläge i flera TIMMAR. Dem börjar filosofera 100 olika Diagonser och är väldigt noga med att söka vård för typ en förlikning? 😂 Min man värkar även tro att han blir smittad sekunden jag uttalar orden "jag är sjuk" haha,  jaajaa.. dear husband, när du läser detta; det är jag som är sjuk, inte du, so let me shine and have my moment, jag önskar turkisk  soppa till middag och vitlöksbröd , tack på förhand.  
 
Nu ska jag fortsätta ligga här på soffan och slötitta På tv innan jag ska iväg till doktorn. Kram fina ni, så hörs vi ikväll inshaa Allah :) gilla om ni håller med detta inlägg, släng gärna en kommentar och berätta hur sjukstugarollen ser ut hemma hos er 😊
 
#1 - Fatimah

Åh vad jobbigt, krya på dig bästa du! ❤️ Allt du säger är 100% korrekt, förbannade mansförkylningar! Det enda min man kan komma med när jag är sjuk är "himlen ligger under mödrarnas fötter" yaani bror måste jag dö för att fä vila?

Svar: HAHAHHA åh den har jag också hört!
Mrs.Coskun

#2 - Umm Z

Åååh känner igen detta, jobbigt att vara sjuk som mamma😷🤒.När man är så trött att man knappt orkar resa sig utan agerar från sängliggande typ...Må Allah påskynda ditt tillfrisknande 💕💖.Hahaha jaaa män och förkylning, går att jämställa med barnafödande typ😂😂 det är inte för inte som det kallas jättebebissyndrom😁😂

Svar: Åh precis jättebebissyndrom hahaha 😂😂
Mrs.Coskun

#3 - D

samma som hos er, men min man läste nånstans (under tiden han hade influensa) att män visst är sjukare än kvinnor när de har samma sjukdom...fråga mig inte vem som skrivit det där tramset😂 så då fick han ännu mer energi till att tycka synd om sig själv!

Svar: Hahahahahahah omg så himla typiskt!!! Något min man skulle kunna kontra med! Min barnmorska sa en gång att de är tur att män inte föder barn för då hade populationen varit utrotad för länge sen !!
Mrs.Coskun

#4 - E

Haha WORD

#5 - Anonym

hej,
Jag har Swedbank och har utan ränta men se har nu dragit pengar för tjänster som ingår ex knternetbanken men det inför öven ränta vilket jag inte vill. Vet du ifall detta är vanligt?

Svar: Jag tror alla banker ger en viss årsränta eller nått av något slag. Vi brukar ge bort denna summa (brukar vars väldigt liten) i sadaqa även om man inte belönas för det.

Vet inte vad som är rätt eller fel, någon kunnig får gärna svars på detta.
Mrs.Coskun

#6 - D

ja det sägs att om man kunde föda hade de bara dött ett barn...subhanAllah Allah har skapat oss olika med olika roller. Vi är starkare psykiskt och känslomässigt💪💪💪

Svar: Allhamdulillah verkligen !!!!
Mrs.Coskun

#7 - A

Min man säger i alla fall: bara du inte blir sjuk, då fallerar allt, det är du som får allt att fungera. No pressure liksom 🤣

Svar: Hahahaha pressen verkligen!!!
Mrs.Coskun

#8 - Anonym

Krya på dig

Svar: Tack ❤️
Mrs.Coskun

#9 - nadia j

HAHAH min man e likadan, jag bara säger jag e sjuk fem minuter senare kommer han o börjar harkla sig o säga han har ont i halsen, "jag lovar du smitta mig". 10 min innan mådde han hur bra som helst!!

krya på dig finaste, må Allah bevara dig <3

Svar: Hahaha så typiskt män 😂😂😂
Mrs.Coskun