Tant RGC
Nu ska jag berätta en rolig sak för er, eller den var iaf väldigt rolig enligt Camilla. Det är nämligen såhär att jag har upptäckt att dikteringsfunktionen i telefonen är LIVET!! Plötsligt känner jag mig som en cool reporter som går runt och fångar stories live (jag pratar alltså in mina blogginlägg, om det nu var oklart). Men tänk er själva, ni går runt och har en massa saker för er och sen kommer på viktiga saker att dokumentera, vem orkar skriva i hundra år då? Och visste ni att man kan diktera på olika spårk? Ja men såklart, det är ju det logiska liksom. 
Men enligt Camilla så är det typ bara jag och Gunilla person som gör detta i världen, men så kan det väl inte vara? Är jag den enda under 30 som gör detta?
 
Hur som haver, god morgon på er mina fina läsare <3 Och glöm inte gilla om ni gillar inlägget .. så kan jag fortsätta diktera vidare här .. 
 
#Throwback till en mer fab frukost för många månader sen ;)
 
#1 - Jessica Högberg

Ha ha, du och Gunilla... Bry dej inte om att dom skrattar;)

#2 - Anonym

Jag älskar den funktionen hahah använder ibland till anteckningarna i mobilen om jag vill anteckna något!

Svar: Jaaa men tack !! Eller huuur haha
Mrs.Coskun

#3 - S.E

Hahah verkligen inte!! Jag använder den när jag ska skriva SMS/mail på franska. Pratar bättre än vad jag skriver, den där funktionen är min räddare när det gäller att stava ord på franska eller arabiska 👍🏻👍🏻

Svar: Hahaha men den e de, bästa om man vill stava rätt och underlätta livet haha
Mrs.Coskun