Outfits from the archive
Just nu verkar de flesta bloggare hålla på med någon sorts tillbakablick på allt dem tidigare bloggat om, och inte ska man vara sämre här inte, eller vad säger ni? Därför kikade jag lite random i arkivet och hittade något jag tänkte skulle vara kul att skriva om, nämligen olika outfitbilder jag lagt upp här, so here we go:
 
 
- Alltså vad gör jag här i denna tröja? försöker jag matcha gräset? Löven? Eller kanske alltihop? Minns att jag älskade denna törja som jag hade köpt i dubai, herregud HUR kunde ni inte stoppa mig, nej ni till och med älskade den med mig!!
 
 
- Jag hade visst en grej för att matcha bakgrunden jag, för visst matchar jag de gula ljuspelarna fint?😂 Och riktigt fula vattenmärken höll jag på med också ..Sen en gul kjol? Njaa, vet inte riktigt vad jag känner för denna look idag. vad tycker ni? 
 
 
- På den tiden, alltså okt/nov 2012 verkade jag ha en grej för ''handen på höften pose''. Sällan jah skulle köra en sån idag.. eller skulle jag? annars minns jag att jag experimenterade med att använda vit slöja på den tiden (utifrån många bilder med vitslöja dåra) och just denna look är väl helt ok. 
 
 
- Vaaad är detta? 😯 Jag ser ju ut som rena rama steve urcle men i en kjolversion. Och kolla vattenmärkningen vid handen, och handen och filtret på bilden .. neej asså nej...
 
 
- Jag kan inte bestämma mig för om detta var en hiss eller diss? Jag älskar det svarta med gulddetaljer, älskar färgkombon genom hela bilden men alltså väskan? 😅 comooon..
 
 
- Var är denna kofta? Jag hittar inte den någonstans!! Älskar vintagelooken, och denna hade vart himla mysig och glida runt med här hemma denna vinter. 
 
 
- En look jag gillar, minus ringen då, blir galen bara av att titta på den hahaaa.. minns att den där väskan frågades jag ofta om när jag var ute faktiskt. 
 
 
- OMG minns ni mina outfibilder i Istanbul? dem hade alltid typ minst 20 kommentarer. Men jag förstår inte varför jag gillade denna typ av redigering på den tiden .. får typ ont i ögonen av bilden. 
 
 
- Och här en annan Istanbul bild.. minns ni hur trendigt det var med spikes på typ ALLT, tror till och med mobilskal? AJ! hahaha 
 
 
- Och en till med spikes då... because why not haha.. 
 
Hoppas ni gillade detta inlägg 💕 glöm inte hjärteklicka om ni gör det. Borde jag göra fler sånna? Kanske mina berömda fika bilder genom tiderna? hahah minns att ni älskade dem lika mkt som outfits :D 
#1 - SM

Haha! Fick mig ett gott skratt av dina kommentarer 👍 Klockorna på handleden har följt med i alla tider iaf. Jag tycker du borde köra ett sånt här inlägg fast med ditt vardagsrum/kök genom åren!

Svar: hahah jaa dem har dem verkligen gjort. Jaa, det ligger på schemat inshah allah hehe, kommer upp i dagarna. <3
Mrs.Coskun

#2 - Camilla

HAHAHAHAHAHA DÖR detta va roligt fler sånna här inlägg tack!!

Svar: hahaha inshah Allah :D:D
Mrs.Coskun

#3 - Elisabeth

Men du var ju jättesöt! Var inte så elak mot den yngre du "vad gjorde jag i den tröjan" "blir galen av ringen" men hallå, du tyckte väl det var fint då! Sen om det känns lite lol att titta på gula tröjan nu... Ok fine, men du var söt. 😂😍

Svar: Hahahah söt kanske jag var men kläderna och bilderna gav mig ett gott skratt haha 😂😂
Mrs.Coskun

#4 - A

Älskar nya designen på bloggen och att den är mobilanpassad. Dock en sak som stör mig... Går det att ordna så att när man trycker på kommentarer att man hamnar vid kommentarerna direkt och slipper skrolla igenom hela inlägget igen? :)

Kul att du har börjat blogga lite mer. Din blogg var min stora inspiration när jag började praktisera Islam mashAllah.

Svar: Åh va kul att höra fina du!! Hoppas denna blogg alltid förblir en inspirationskälla för alla här.

Jag ska Kolla upp det där med kommentarerna, det är ju under konstruktion som sagt så allt r lite kaos just nu hehe :)
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Hahahhaha rolig inlägg😂

#6 - Anonym

Haha jag döör! Klockrent inlägg!

Svar: Zaaaank uuu
Mrs.Coskun