Januari 03 throughout the years
Eftersom min lojala läsare Elisabeth insisterade på att jag skulle kika igenom mitt arkiv och kom på den genialiska iden o att reposta när jag inte kommer på vad jag ska skriva om tänkte jag köra en liten throwback på samma datum igenom åren här på bloggen. So here we go: 
 
Januari 03 - 2012 
 
Var på middag i heron city och sen på bio och såg filmen In time, tillsammans med svärkusin och hennes bästis. På den tiden hade dessa tjejer en härlig blogg, som några av er också läste, minns ni det? 
 
 
Januari 03 - 2013
 
Denna dag satt jag och drömde mig tillbaka till Istanbul och lättade då på hjärtat här på bloggen. Vårt favorit hotell i Istanbul kommer alltid vara Best point, för där bodde vi första gången vi reste ihop, på honey moon. 
Sedan uppdaterade jag er om den första insamlingen jag hade här på bloggen, då lyckades vi samla ihop 6500 kr till Gaza - så kul att se tillbaka på detta! 
 
 
Januari 03 - 2014
 
Åh när jag läste  inläggen från denna månad fick jag ett sånt lyckorus genom kroppen, väntans tider, på vår lilla flicka, vår först födda.Livet handlade bara om att vänta in henne, och göra klart det sista i skolan. På bloggen skrev jag (den tredje alltså) om en brunch och tipsade er om halal köttbullar och korv. Och sen gjorde jag en checklista på baby stuff. 
 
 
Januari 03 - 2015 
 
Detta år var ett väldigt tufft år för oss. Vi gick igenom många prövningar och det märks på inläggen att jag inte alls kände mig på topp, för att inte tala om att vi just hade förlorat min svärfar. När jag minns tillbaka på detta år är det fortfarande med en klump i magen, men Allhamdulillah för allt. Jag bloggade iaf och denna dag var vi tydligen ute på middag för första gången utan Selin (det skrev jag om den 4:de) och jag bloggade om vad som var på min fönsterbärda 3:dje. 
 
 
Januari 03 - 2016
 
Denna dag skrev jag om tankar kirng BB för andra gången. Hur länge jag skulle vara ifrån Selin och min förnekelse om att jag fakstiskt snart skulle genomgå en förlossning för andra gången. Till detta inlägg la ja upp bilden ni ser, på en tavla Selin skapade tillsammans med sin morbrors fru innan hon blev stora syster. 
 
 
Januari 03 - 2017 
 
Jag bloggade inte denna dag men gjorde dagen innan en sumering av mina bästa köp året inna. Bland annat min undrbara kaffe maskin!! Trodde verkligen inte jag haft den så länge allahummbarik. Alltså dem senaste åren är en sån röra för mig. 2016-2017 hände det så mycket och livet ändrades så drastiskt på så många sätt att jag har svårt att skilja på mina minnen. Så underbart att ha en blogg att se tillbaka genom <3
 
 
Gilla om ni gillar inlägget och vill ha mer sånna <3
#1 - Elisabeth

Åh bravo! ❤️ Vad fint att du gjorde det. Nästan så att jag vill ha en blogg själv nu, MashaAllah.

Svar: Åh jag hoppades på att just du skulle gilla inlägget ❤️❤️❤️ fick lite fler idéer kring att reposta på ett kul sätt 😍❤️
Mrs.Coskun

#2 - Sarah bästis

Åh så bra inlägg bobo! Instämmer med Elisabeth nu blev jag såååå avis och önskar att jag hade kvar bloggen 😍🙈

Svar: Jaaa de önskar jag med att du hade Bobo ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#3 - Umm Lilo

You never know where Life takes you är den känslan jag får av detta inlägg. Nostalgi! Jag har varit en trogen läsare sen starten haha! Önskar också att min blogg vart kvar ^^

Svar: Verkligen inte!! Subhanallah!! Tiden går så fort och hur mkt man än själv planerar så är Allah den slutgiltiga planeraren ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun