Friday
  
En listen uppdateing från oss då:
Barnen är lediga idag, vi har lekt och busat och kollat på Elsa för 50:de gången. Jag känner mig bättre men inte helt frisk ännu, så vågar inte riktigt vara på lekland även fast jag nog inte smittar.
Vi är nog hemma under dagen och kanske hänger med kusinerna coskun lite senare på eftermiddagen. Ville bara titta in och önskar er en välsignad fredag, och tacka för alla fina, roliga och intressanta kommentarer ni lämnar. 
Btw tack vare en läsare här har jag börjat enbart hänga tvätten i badrummet. Se hur mkt ni berikar mitt liv,😍😂. 
 
Hörni, jag skulle vilja få in islam igen i bloggen, men undvika halal och haram frågor. Ska ja kanske börja dela med mig av dagens hadith igen? Eller duaa? Vill dela något informativt och gynnsamt som passar alla riktningar i islam, förstår ni vad jag menar?
#1 - Anonym

Kan inte du skriva om att lära sig utföra namaz steg för steg?
och abdest? Praktiska tips inför att förbereda sig och vad man ska tänka på etc.
Det är många som inte ens kan grunderna och därför kommer ifrån religionen tyvärr. Det känns så mycket svårare än att det kanske egentligen är..?


Svar: Tack för tipset det ska jag försöka göra ❤️
Mrs.Coskun

#2 - H

Haha det med tvätten lärde jag mig från din blogg med! Har hängt tvätten inomhus nu i snart tre år och har börjat få problem med luften i lägenheten pga all fukt och lukt samt smärre andningssvårigheter. Kan tipsa dig om något jag nyligen upptäckt, elektrisk torkställning!!! Torkställning som blir varm och tydligen torkar tvätten på några timmar. Nu till något annat, såg på en bokstavsmugg på din instastory, vart kommer den ifrån? :)

Svar: Åh det där måste jag kolla upp!!
Haha min kopp är från TIGR, såklart ;)
Mrs.Coskun

#3 - Umm Z

Hahah vad skulle livet vara utan frost😂😂 😂kan alla repliker utantill snart...Må Allah bevara de små livet fast man själv vill ha öronproppar när man säkert redan passerat 1000 gången jubileum av filmen😑

MashaAllah bra initiativ, mer islam och kunskap om islam,love it😍.Bra idé att undvika haram och halalfrågor blir samma klimat som förskolediskussioner🙈, väldigt tröttsamt .allra helst tips om någon bra föreläsning, finns ju en uppsjö på nätet så tips om någon bra föreläsning med lärdom.

Må Allah välsigna din fredag och alla kommande dagar InshaAllah 💕💕

Svar: Hahaha men eller huuur, kan nog alla repliker jag med 😅

Åh tack för tipset fina du!!
Mrs.Coskun

#4 - Iman

Tycker det är en bra ide. Hadith eller dua för olika tillfällen. Eller någon kort berättelse om någon av profeterna t.ex vad de har gjort eller är kända för.

En bloggdetalj, på min telefon är gilla knappen och kommentarsknappen väldigt nära. Om jag vill trycka på hjärtat kommer jag ofta in på kommentar eller tvärtom. Går det att fixa eller är det bara min webbläsare? Kul att du uppdaterar oftare och må Allah ge dig ett snabbt tillfrisknande ❤️

#5 - Sarah

Varför skulle de bli diskussion om halal och haram frågor ? Finns ju tydliga bevis varför nåt är haram eller halal och vill nån säga emot det så är det brist på ens egna iman

#6 - Umm Y

Jag skulle gärna vilja läsa tips på hur man får in dyrkan i småbarnsvardagen. Har du något mål att läsa åtminstone en Aya per dag eller liknande? Hur aktiverar du barnen medan du ber? Jag behöver lite pusch känner jag!

Sen skulle jag gärna vilja läsa en serie om Profeten Muhammad (frid vara över honom). Kanske om hans liv. Eller hans fruar. Varför han var den bästa människan. Vad vi kan lära oss från hur han behandlade sina fiender eller dylikt.
Något som på riktigt skrämmer mig sedan jag blev mamma är om jag verkligen älskar Muhammad (frid vara över honom) mer än jag älskar mina barn och mer än allt annat. Därför hade jag gärna velat ha inlägg om att stärka sin kärlek till Profeten.