A quick fix meze
 
Goddagens fina ni!!
Det blev inte fler inlägg igår, jag var helt slut fram mot kvällen. Känner mig lika mörbultad idag men maken kunde ta lämningen och hämtningen idag så jag kommer bara ligga kvar på soffan och vila och ta hand om Adam som också verkar ha blivit sjuk. 
 
Igår blev det en liten snabbfix meze till lunch, maken kom hem precis efter att jag postade det förra inlägget och var sugen på detta så han körde på det, så länge jag slapp laga  så😅. Vi hade färdig hummus hemma (vet att den inte är lika god som den hemmagjorda, men man kan krydda den med spiskummin, ha olivolja och pressad vitlök så blir den dunder). Sen körde vi stekt korv, tsatsiki, veganska falafel (halvfabrikat från märket veggie - så goda!) och så taboleh, gjord i matberedaren. Alltså bästa tipset ever, taboleh i matberedaren, gör ni också så? 
 
Kommer definitivt köra detta när jag har tjejerna över på brunch någon gång. Allt som fattades var den kasssiska turkiska paprikaröra ni vet?!
 
Önskar er en fin torsdags och så kör vi ännu ett flashback här på bloggen, glöm inte hjärteklicka! 
 
#1 - Anonym

Hur gör man taboleh i matbredaren???!! Haha låter kanon.

Svar: Bara in med allt och sen mixa några gånger och ha koll så de inte blir för mkt. Jag provade till och med tomaten (stjärnans ur den först sen skar den i skivor).
Mrs.Coskun

#2 - Iman

Haha kör persilja i matberedare men inte alla ingredienser . Ska testa det. Så gott!

Svar: Jaa men den ska alltså mixa ytterst lite när mam lägger in tomaten och bulguren (som jag använder). Provadf ej med lök
Mrs.Coskun

#3 - Johanna

Jag gillar den nya blogdesignen😊

Svar: Man tackar ❤️❤️
Mrs.Coskun

#4 - Sidra

Provade i matberedare men tyckte den blev för vattnig, kanske inte hunnit torka ordentligt innan jag kört in den i matberedaren.

Svar: Jaa persiljan får inge vara vattning, eller så kör man bara persiljan först och sen kramar vattnet ur den när den mixat klart, eller nått :)) 😅
Mrs.Coskun

#5 - SM

Jag brukar köra alla ingredienser för tabbouleh i matberedaren, toppen 😂👍 För lat o otålig för annat.

Svar: Jaaa med haha 🙋🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
Mrs.Coskun

#6 - D

ezmeeee💕

Svar: Jaaaa precis !!!
Mrs.Coskun