A graduation party
(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har haft så fullt upp denna vecka som började med sjukstuga och slutade med festprepp festprepp, men allt gick bra tillslut. 
Helgen började med lokalfix, jag, Camilla och Imane såklart. Vi har börjat greja detta på 2 timmar allahummbarik, så rutinerade vi blivit och vi har införskaffat så mkt dekoration till fest att vi lätt skulle kunna jobba deltid med detta 😅. Hur som helst, på lördagen hade vi fullt upp, för inte nog med att det var Camillas examensfest så var de även Sarah sons omskärlesefest tidigare samma dag. Så himla lyckade fester allahummbarik, så lyckade att de knappt blev några bilder förutom de ni ser ovan. Sen väntar jag på att få lite bilder från Sarah också. 

Det blev en lång paus från bloggen, pga allt detta. Men imorgon hoppas jag vara igång igen Inshaa Allah, annars vet ni att ni alltid har mig på Instagram. Trevlig kväll fina ni 💕


#1 - Umm Z

MashaAllah!Sneak Peak så vet man att det säkert var jättefint❤.Älskar examen och exsmensfester, som ett lyckorus när man ser glädjen i att målet är nått, alltid lika roligt när det går bra för andra💖.InshaAllah är det din tur nästa gång(snart😊),må Allah underlätta vägen dit💕💕.

Svar: Eller hur!! Wallah denna fest kändes som min egen, men de blir ju så, någon man älskars lycka blir ju ens egen❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Hej! Älskar din blogg..snälla kan du skriva lite om den första tiden med bebis, amning och allmänt med tips..har en liten son som är 9 veckor, behöver lite hjälp..

Svar: Absolut det kan jag gör hjärtat ❤️
Mrs.Coskun

#3 - AAguleed

Ni skulle kunna lätt jobba detta som deltid, så fina festar ni fixar masha allah :)

Svar: Tack fina du ❤️
Mrs.Coskun

#4 - Syster

Jag kan förstå att många väljer att inte vaccinera sina barn. Har ni läst innehållsförteckningen på vaccinerna? Aluminium, kvicksilver..och en rad dåliga ämnen allt för att förebygga något (som kan hända som att ett barn insjuknar i mässling..) men som inte är garanterat. Jämför det med att du är sjuk och läkaren ordinerar dig en medicin mot sin sjukdom.. visst medicinen innehåller inte bra ämnen men där har du fått en anamnes av en läkare som undersökt dig och kommit fram till att detta behöver du för att bli av med de här. Varför ska alla barn få identiska vaccin, alla är olika och ja tror inte på att one size fits all.

Jag har inget barn än och hur jag gör tänker jag inte ens diskutera med folk. Har flera släktingar i hemlandet som är vaccinfria och lever med god hälsa, likaså deras barn. Dem mår betydligt bättre än oss som bor här. Men i slutändan får du ingen sjukdom som inte är skriven för dig, vad säger ni om influensa vaccinet man tar som gravid, har nån av er tagit de?