7. Prego zilla
 - update: Det var något fel på länken, men nu funkar den! 💕 glöm inte hjärteklicka om ni gillar avsnittet! 
 
Bästissnack är ÄNTLIGEN TILLBAKA! Och dagens avsnitt har legat och grott sen i höstas och bara väntat på rätt tid att släppas för att kicka igång nylanseringen av vår podd!! Ni hittar avsnittet HÄR och på Podcast-appen. Gå in och lyssna och ge oss feeeback! Ris som ros, allt är uppskattat! 
 
Nästa vecka kommer vi att börja med ett nytt inslag där vi löser era problem och ni får självklart vara anonyma! Maila ert problem till rgc.nu@hotmail.com. Problemet kan gälla vadsomhelst: skola, äktenskap, vänskap, uppfostran, shopping - you name it!!#1 - Me

Hej! Hittar ej er på podden. Vilken avsnitt? Hittar ej heller på länken!!

Svar: verkar vara något skumt med länken :/ Försöker fixa det <3
Mrs.Coskun

#2 - Fatimah

Jaaaaaaaaa kililililiiiiiiiiii!

Svar: <3<3<3
Mrs.Coskun

#3 - A

Gillar era tidigare avsnitt men detta var lite för flamsigt för mig. Förstår att ni båda var preggo och high on sugar though men hoppas det i fortsättningen kommer vara lite mer ordning och reda :)

Tips på podd är barnvagnspromenader; lärorikt om barn och negligerar inte att det finns en skillnad mellan manligt och kvinligt kön vilket jag tycker är bra. Men förkasta inte SRPlay; så mycket som man kan lyssna på där alltså. Finns ju även muslimska poddar där :)

#4 - Neda

Tack för en fin Pod!

Vad heter låten som ni har på pauserna i podden? :)

#5 - Iman

Kul att ni är tillbaka! Gillar ert upplägg som ni hade förut, ett ämne eller två per podd. Fin låt som ni har mellan pauserna.

#6 - Anonym

Poddar ni inte vill missa hehe: kära barn, barnvagns promenader. Båda dessa är med Louise Hallin.

Annars vill jag tipsa om Rättegångspodden som handlar om olika brottsfall och är som en dokumentärpodd typ fast man får höra allt från rättegångarna. så bra men varierar från avsnitt till avsnitt , fall till fall.

Bästissnack <3 haha bästa podden såklart! önskar att ni hade längre avsnitt. kanske återkommande moment osv. snabba frågor och veckans mail som ni nu ska börja med :D

#7 - Camilla

Neda: sök på ”i need you nasheed” på youtube :)

#8 - S

Roligt att ni är tillbaka med podden igen! Tänkte bara lägga in lite feedback. Håller med föregående att det blev för mkt trams och snacks i detta avsnitt. Tycker även det blir en hel del ohälsosamt med cola o chips, tänker att vi muslimer är förebilder i allt vi gör... och att du har möjligheten att visa upp en mer hälsosam sida på bloggen också. Tycker tyvärr det blir mycket cola o att det inte är ngt fint att ”skylta” med. Hoppas du inte tar min feedback på fel sätt 🌸 Annars tycker jag det är vågat av dig att satsa på podd och att den är skickligt gjord med bra låtar i bakgrunden osv...

Svar: Tack för din feedback fina syster❤️ förstår dock inte vad du menar med att de inte är fint att skylta med cola? Det är ju inget haram med det? Sen var/är det ju sanningen, jag dricker cola :) hehe men vill absolut försöka bli nyttigare och få in de på både bloggen och podden :) hoppas du/ni gillar dem kommande avsnitten.
Mrs.Coskun