4 random facts about me
En liten lista att avsluta denna måndag med. Jag blev taggad här om dagen på Instagram att göra en sån men har inte hunnit, så jag kör en på bloggen istället. Här kommer 4 random fakta om mig :
 
1. Jag har använt samma typ av eyeliner och foundation sedan gymnasiet (typ 10 år sen nu 😅 jag är så gammal). Det är true match foundation och H&Ms egna dipliner. Jag använde även H&Ms egna rough i färgen Bronz fram tills att den utgick. Min favorit mascara från lancome har också utgått och jag hittar idag INGEN som den, minns tyärr inte vad den hette. 
(null)
 
2. Jag äter ALDRIG mat utan sås, och helst av allt ska det vara starkt. Hade jag kunnat hade jag gärna lagat all mat med tunisisk harrisa (chilisås) men pga maken och barnen går de icke. Brukar äta tonfisksmackor med harrisa till frukost 😋 snälla mina tunisier där ute, säg att ni förstår mig?
 

 
3. Jag har tvångstankar när det kommer till att låsa dörrar och kolla spisen innan jag ska sova eller gå ut hemifrån. Måste typ göra det 2 gånger var innan jag kan säkerställa att jag verkligen låst och att spisen är avstängd. Himla jobbigt det där kan bli när man redan är 30 min sen till lämning på förskolan 😅. 
 
4. Min kärlek för kaffe började redan när jag var 13 år då jag brukade dricka kaffe med pappa till frukost. Bland mina finaste minnen från min tid hemma. Må Allah ära och bevara våra föräldrar till oss 💕
(null)
 
Såå, kan ni inte dela med er av lite random fakta om er? Det behöver inte vara 4, kör en eller två bara 😘 
#1 - D

En småkonstig grej med mig är att jag föredrar att skriva uppsatser på mobilen. Hatar att skriva på datorn. En gång skrev jag 4 A4-sidor på mobilen. Korrigerade all typ av grammatikfel via min dåvarande iPhone 4 (!). Huvudvärken efteråt alltså... Men nästa gång gjorde jag ändå samma sak.

Svar: Åh herregud!! Hur kunde du klara av det? Knappt att jag klarar av att skriva långa inlägg via mobilen, blir tokig av att korrigera så pytte liten text 😂😅
Mrs.Coskun

#2 - Umm A

- jag har provat skriva matscheman för veckan så jag har det planerat i förväg och slipper stressa och inte veta vad jag ska tillaga MEN ibland så förstörs det eftersom jag absolut inte känner mig sugen på att äta just det jag planerat att tillaga och börjar tillaga något annat som jag istället är sugen på haha! Vilket i-landsproblem subhan Allah 😣
- jag älskar också sås till maten! Gärna starkt 😍
- sovmorgon är något jag uppskattar något oerhört!
- påminner mig själv ständigt om akhiraa och att dunya bara är tillfälligt. Får mig att uppmuntra mig själv till att öka min imaan. (Alla som har barn vet att ens imaan tar en bergochdalbana tur) må Allah vägleda och stärka oss!

Svar: Åh tack för att du delade med dig fina du <3 Håller med på precis alla punkter <3
Mrs.Coskun

#3 - Sarah bästis

Vilket roligt inlägg Bobo, första punkten visste jag inte om :) här kommer min lista då:

1. Jag har nästan alltid på högtalare när jag pratar i telefon ibland även ute bland folk haha.

2. Jag testar alltid smink på handen i varje butik jag går in och går ut utan att ha köpt något men med handen sönderklottrad.

3. Jag pratar minst 1 gång om dagen med dig och mamma ❤️

4. Då tar vi en kaffe fact här då, jag dricker aldrig upp sista kaffe klunken eftersom det hunnit bli kallt och äckligt.

Svar: Åh så kul att läsa Bobo! Punkt nr 4 är vi likadan med !! Och nr 1 har jag lärt mig den hårda vägen hahaha
Mrs.Coskun

#4 - N

- har också sås till allt, majonnäs är ett måste!!
- jag har alltid så höga krav på mig själv, pallar inte att jag är så. Vilket i sin tur resulterar att jag är stressad konstant
- jag är beroende av ballerina kladdkaka <3
- dricker varken kaffe eller te 😳

Svar: Åh va kul att få ta del av din lista! Nr 2- 3 kan jag verkligen förstå och hålla med om!
Mrs.Coskun

#5 - K

- älskar att läsa din blogg
- dricker varm choklad 2-3 ggr per dag
- ofta vill jag säga saker men låter bli för att jag övertänker allt och är rädd för vad andra/ska säga eller tycka om mig :( en dålig vana
- älskar att titta på stjärnor på kvällen spec. under ramadan

Svar: Åhhh punkt 1 ❤️
Punkt 3 har blivit lite så med bloggen, vill skriva om så mkt men just att jag övertänker och rädslans tar över :) vi får jobba på det tillsammans!
Mrs.Coskun

#6 - Sum

Hahah älskar att läsa din blogg!
Här kommer lite facts about meee då:

1. Jag bloggade för några år sedan, när jag var kanske 13-14-15 år och skäms något enormt över det idag hahaha.. men jag älskar att skriva och skulle vilja starta en blogg igen (men vågar inte, varför skulle jag vara intressant liksom?)
2. Jag har oftast tusen bollar i luften samtidigt vilket resulterar i att jag blir handlingsförlamad och gör ingenting när jag måste göra allting egentligen hahah... ush hatar detta!!!
3. Jag skulle aldrig kunna gå ut utan linser eller glasögon (dock använder jag aldrig glasögon ute) men jag ser verkligen så dåligt att jag inte hade klarat mig utan.
4. Din blogg är den enda jag följer dagligen! :D

KRAM

Svar: Åhhh vilka härliga punkter!!! Tackar för nr 4 viken ära!! Och till Nr ett säger jag kööör bara, jag kommer nog läsa iaf ✋🏻
Mrs.Coskun

#7 - Imikimi

1. Jag är överdrivet för punktligt haha, rädslan att bli för sent vilket gör att jag är alltid på plats för tidigt vare det sig på möte eller tågstation
2. Jag är en pessimist vilket jag tycker är störande då jag kan inte vara helt lugn. Jag måste planera i förväg och om nåt går fel är det kört xD en perfektionist kanske(?)
3.Jag älskar lukten av nyköpta skor eller möbler XD

Svar: Åh vilka intressanta punkter hahaha på nr 3 är jag helt tvärtom !! Dock älskar jag lukten av nya kataloger, är jag konstig eller är jag konstig? Hahaha
Mrs.Coskun

#8 - Maria Quelhas

1. Jag är idag konvertit från traditionell katolik till muslim. Dock när jag var 12 år och fram tills jag konverterade så ville jag faktiskt bli nunna. Jag älskar fortfarande kyrkor då dem ger mig ett lugn (alla Guds hus ger mig detta lugn).
2. Jag är fruktansvärt envis. Om det är något som jag absolut inte klarar av så är det "du måste...". Nej jag måste ingenting. När jag började använda slöja frågade min mormor min mamma om min man hade något att göra med det. Min morfar svarade "nej hade M sagt till henne att hon måste hade hon gått naken på stan".
3. Något som alltid får min att brista inombords är orättvisor mot barn samt barn på sjukhus. Jag har en dröm om att jobba med barn på olika sätt men jag hade inte klarat det. Bara jag ser ett barn på sjukhus så gråter jag. Mycket.
4. Jag har en besatthet av att förstå saker. Denna besatthet leder till att många tror att jag kan sympatisera eller typ gilla saker som jag faktiskt avskyr (folk kan inte förstå varför jg vet och vill veta så mycket om pedofili tex). Psykologi är en stor passion för mig och om jag får välja en superkraft så hade jag valt att kunna läsa andras tankar. Hjärnan är så beundransvärd subhanAllah


Asså jag är så wierd egentligen xD don't judge please

Svar: Åh tack för att du delade med dig!!! Du känns som en helt underbar människa, så klok allahummbarik! ❤️❤️
Mrs.Coskun

#9 - JS

Intressant inlägg!! hahah är från Libyen och vi äter också harrisa till typ allt, såååå gott speciellt med såna baugetter med tonfisk!!

Svar: Eller huuur, så gott!! <3
Mrs.Coskun

#10 - Tunisier fru

Yepp. Min andra tunisiska halva äter ingenting om det inte finns sås till maten. Wow tänk att det finns andra som också har så? Jag var typ sur över det första året😂😂😂
Hahaha snälla mer recept på såsig mat.
Super kul med varierande inlägg. Blev jätte glad. Må Allah bevara dig

Svar: HAHAH jaaaa, asså min man är typ tvärtom och jag var den som blev arg, fattade inte hur han inte fattar hur viktigt sås ÄR! hahah men det är på bättringsvägar :) sås till allt, och ska försöka göra mer recept på det också inshah allah. Kul att inläggen uppskattades <3
Mrs.Coskun

#11 - Anonym

1. Jag är enormt målmedveten och har ett stort behov av att planera, räkna ut och organisera i princip allt i mitt liv.
2. Punkt ett ledde till att jag fick mig en chock efter mitt första barn föddes. Målmedvetenhet i all ära men en bebis går inte att styra på detta sätt.
3. Har aldrig kunnat bära mönstrade kläder eller fler än två färger samtidigt. Känner mig som en clown.
4. Nybryggt bryggkaffe är det godaste enligt mig.

Svar: Åh tack för att du delade med dig fina duuu <33 Punkt 2 - soooo feel ya sister och 4an, kaffelukt är typ den godaste doften ever, speciellt på morgonen!!
Mrs.Coskun

#12 - H

Kommenterar typ aldrig men det här var kul:


1. Jag kan inte sova eller plugga i ett stökigt rum.

2. Jag brukar le mot främmande människor för att jag älskar att se deras reaktion - de ler tillbaka!

3. Jag andas frukt. Kan leva på det. Vill bo på en fruktgård.

4. Jag spritar min dator och mobil minst 1 gg/vecka.

5. Jag har en svaghet för nytvättade sängkläder.

6. Jag köper fler romaner än jag hinner läsa.Svar: Åhhhh vilken fin lista duuu gjorde <3 !!! Speciellt nr 2 och nr 4 HAHA äkta jag :D
Mrs.Coskun

#13 - Mariam

Det var jätte länge sen jag inte kikat in i din blogg pga tidsbrist men se på så intressant och härlig som alltid ❤

Hmm 4 st randomisar om mig skulle nog vara följande

1. Jag är stolt över mig själv att jag faktikt just nu klara av att plugga 100% och jobba (läxhjälp) samtidigt som jag har en 14 månaders här hemma som jag också planerar aktiviteter åt.

2. Jag är en tidsoptermist pch det innebär att jag nästan aaaldriiig är i tid. Det går bara inte ibland.

3. Min stavning, jag skriver alltid fel, vet inte varför, kansle dyslexi?

4. Jag bara måååste gå en sväng i TGR affären var enda gång jag är i nån centrum som den har det. Även om jag vet att jag inte behöver något. Bara för att jag typ ät beroende av dem 😅 islutändan blir det ändå nåt med mig hem 😎🙈

Svar: Åhhh de va länge sen du va här (minns dig från namnet du uppgav, de va väl så din blogg hette).
Åh punkt nr 4!!! Sååå jag, trodde jag var ensam om
Det ❤️
Mrs.Coskun

#14 - Iman

Roliga listor! Här kommer min:

- älskar doften av kaffe, speciellt på morgonen, men dricker inte kaffe själv. Te för min del, tack. Är också svag för bensinlukt i garaget haha.

- tvättar händerna alldeles för ofta, varje gång jag kommer i kontakt med något behöver jag tvätta händerna efteråt. Kan vara allt möjligt det handlar om. Tvångstanke om det. Så handkräm är livsviktigt!

- lämnar inte hemmet utan Aco läppsyl. Har jag glömt den vänder jag hem och hämtar den även om jag kommer sent till jobbet haha. Har minst 3 st i olika väskor och hemma.

-kan alla ”Vänner” delar utantill. Alla repliker i alla delar.

- har minst 5 böcker framme i olika rum som jag läser samtidigt. Min man blir galen på detta hehe. #don’t touch my books.

#15 - Umm asiyah

Haha Mariams kommentar! 2 och 4 är såååå jag subhan Allah. 😂 kommer nästan aldrig i tid och tgr älskar jag att gå omkring i varje gång jag är på stan trots att jag inte behöver något 😅 får skylla på att dem har så kreativa och roliga saker haha!