What’s for dinner?!
Lagade denna rätt igen och tänkte på att ni bett om receptet så här kommer det. Busenkelt, precis som jag vill ha det. Gör såhär: 
Tärna kycklingen, stek den i matfett och krydda med lite salt, peppar och grillkrydda (beroende på månaden kycklingen)
(null)
Sen skär du upp färsk broccoli, röd och gul paprika. Blanda ner det med kyckling och krydda lite till om det behövs. 
(null)
(null)
Sedan häller du i ca 5 dl grädde på ca 500g kyckling och en halv burk crem fraiche paprika/chili. Rör om och låt puttra några min och smaka av om det behöver kryddas mer eller inte. Klart :) 
(null)
(null)     
Super enkelt och super gott. Har märkt att vi äter mycket gräddniga rätter hemma, men det är ju bara sååå gott!! Denna rätt funkar lika bra  till fisk som kyckling. Ska testa med cornefile också någon gång. 

Glöm inte hjärteklicka om ni gillar inlägget :) 

#1 - A.

Gumman tänk på att bara använda 40% grädde allt under blandas med något förtjockningsmedel som är cancerframkallande😕

Svar: Oj!! Tack för att dj sa hade ingen aning måste kolla upp detta!
Mrs.Coskun

#2 - Fa

Stämmer (kommentaren ovan). Milda är inte ens äkta grädde. Bara massa konstiga ingredienser. Men även andra grädde med mindre än 40% fett är tillsatt med förtjockningsmedel; karragenan. Länkar en läsvärd information om det :)

https://www.vaken.se/varning-for-fortjockningsmedlet-karragenan-och-vad-det-kan-gora-med-din-tarmflora/

#3 - Norah

TACK FÖR RECEPTET! tänkte bara fråga hur "stark" creme fraiche chili är? är det en ganska tydlig stark smak då eller mer i bakgrunden? Så att mindre barn kan äta den t.ex?

Svar: Mina barn älskade denna, så den är inte alls super stark, använde dock bara halva bruken. Hoppas du gillar det, säg till när du lagat. Och använd vanlig matlagningsgrädde denna va tydligen dålig <3
Mrs.Coskun