Wednesday
(null)
(null)

Salam/hej alla glada! 
Onsdag idag, som att ni inte vet det, eller så kanske ni är som mig och inte har koll på dagarna. Detta inlägg skulle upp imorse men ja ni vet, småbarnslivet Hur som helst, idag rockar jag min blommiga kimono från boohoo. Alltså jag har underskattat denna sida då mycket, kommer nog aldrig köpa kimonos från en annan butik speciellt inte när dem kostar typ halva priset! Vad tycker ni om denna look? Alltså jag älskar blommigt? Säg att jag inte är ensam om detta? Gilla om ni gillar looken och säg vad ni vill se för stilar här på bloggen? Funkar sånna här inomhus bilder? 
#1 - Elisabeth

Tack vare att du tipsade om den hemsidan så beställde jag också kimonos till mig plus två plagg till min dotter. Sjuuuukt nöjd och allt är jättefint. Snabb leverans också!
Tack för att du tipsade om boohoo. Bästa hemsidan. Älskar också blommigt

Svar: Åh va kul Att höra fina duu!!
Mrs.Coskun

#2 - Lili

Salam :)
Skitsnygg är du. Alhamdulillah.

Undrar, eftersom du ofta (vad jag uppfattat) köper kläder på “billigare” ställen ( såsom många andra av oss), hur du tänker kring det ansvar vi har gentemot våra barn och deras framtid, mot naturen och djuren. Självklart gentemot våra medmänniskor i utvecklingsländer.

Dessa billiga kläder produceras inte av sig själva. Man exploaterar människor, barn. Skymms inte att utnyttja naturen som papperakorg för produktionsavfall.
Detta är fakta som vi idag inte kan säga - jag visste inte- eller, - men alla gör så. Det övergripliga ansvaret ligger självklart hos firmor, regeringar osv, men jag känner ju att jag måste ställa mig inför Gud en dag och ta ansvar för mina val också.
Vet ej om detta låter som nonsens men ngt jag tänker på ofta.
Läser även en populär blogg som heter minimalisterna (finns även på insta), där paret + två barn, lever, inte som asketer att de ej har ngt och ej skaffar ngt, men upplysta om vad de verkligen behöver och skaffar inte bara för att skaffa.
Vilket vi tydligen gör idag. Typ om det är rea osv slungas vi tillbaka till våra förfädrar som var jägare, vi blir som besatta att “jaga” fyndet och detta fyller oss med eufori.
Nja, inte alla såklart, men men.

Vet inte vart jag vill komma egentligen...
Intressant vore att höra hur du tänker.
Kram

Svar: Jag spara din kommentar som underlag för ett poddavsnitt <3
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Älskar outfiten jätte fint allahumma barik ❤️

#4 - A

Kan du inte skicka länkar
På kläderna. Allt du har är
Fint men jag hittar ej just de plaggen.
Vill beställa.

#5 - emelie mrs_maea

Ääälskar blommigt och du är alltid lika fin mashaAllah! måste nog kolla in den där sidan boohoo.

Svar: Åh tack fina du!!
Gör så du kommer säkert fynda!
Mrs.Coskun

#6 - Hanae

Superfint! Spesielt fint til våren som nærmer seg og sommeren, in shaa Allah! <3

Svar: Eller huuur ❤️
Mrs.Coskun

#7 - Ayan

Ma Shaa Allah är så glad att jag hitta din blogg älskaaaaaar verkligen din stil!!! 😍😍

Svar: Åh va kul !! Välkommen hit vännen 😍❤️
Mrs.Coskun