Sunday hangout
Godmorgon på er fina! 
Hur mår ni? Solen skiner, och även om Stockholm är helt täckt av snö kan man låtsas att våren är runt hörnet! Längtar såå mkt till våren, speciellt att slippa alla dessa lager av ytterkläder vid hämtning och lämning på förskolan, vet att många håller med? Kasta gymkort, det är ett träningspass att ta på tre barn overaller, mössor och vantar varje morgon 😂.  

Hur som helst så har vi hängt i barnens rum efter frukosten. Selin har en Barbie period, hon gillar att byta om på dem och fixa deras hår. Mousa gillar att bygg lego tills han tröttnar och börjar kasta allt. Vi har förresten införskaffat ett tipitält (äntligen!) och där inne brukar jag och barnen sitta och läsa, super mysigt. Kan visa fler bilder på barnens rum on ni vill. Nu ska det lekas vidare, sen natta mousa och fixa en kopp kaffe och fika med selin (hon ska få saft och inte kaffet då). Happy Sunday  (null)


#1 - Dina

Så härligt inlägg 💖

Svar: Åh va kul att du tycker det ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - Iman

Vad mysigt. Min dröm är att läsa för min son i ett mysigt tält. Min man köpte ett tält och monterade upp det och jag fixade fint där inne med filtar och böcker.
Efter en stund rev sonen ner det och lekte med "pinnarna" som håller upp tältet... Där rök mysiga lässtunden haha.

Svar: AHAHAH typiskt en grej som mina barn skulle göra också .. dem har redan rivit ner den ett X antal gånger men jag kämpar på!!
Mrs.Coskun

#3 - Fatimah

Bror ge henne kaffe så nattar hon Adam åt dig, inga problem 😝

Svar: HAHAHA hon brukar redan försöka natta honom, min fina selinooo allahummabarik !!
Mrs.Coskun