Ordning och reda
-inlägget är i samarbete med personlig alemancka - 
 
Godmorgon alla fina!
15 februari idag, årrts kortaste månad är här och snart har den även passerat! Såklart behövs det en ny almanacka för att ha koll på det nya året, speciellt nu när jag börjat plugga igen, eller vad säger ni? 
 
Som ni vet sen tidigare kommer alltid mina almanackor från personligalmanacka.se, så himla kul att kunna fylla i viktiga och personliga datum digitalt som sedan kommer med i almanackan. Älskar att den kan bli hur personlig som helst, med egen designade omslag, färg på sidor och tillbehör. Du kan tex välja till extra sidor på slutet som kan vara randiga, rutiga eller som jag valt: fylla i sidor som man kan måla i. När det kommer till omslaget är jag dock en sucker för att ha allting stilrent och enkelt, därför körde jag på en design ur youtubern Therese Lindgrens kollektion, tycker den är så himla fin! Eller vad säger ni? 
 
Och som vanligt kommer jag tävla ut en personlig almanacka på Instagram i dagarna, så håll utkik!  
 
#1 - Iman

Fint! Ser att Mousa fyller år samma dag som jag Shout out #12 februari haha

Svar: Nämen! Åh grattis i efterskott då :D <3
Mrs.Coskun

#2 - Shaby

Åh personligalmanacka! älskar deras almanackor och nu är det 5e året i rad som jag beställer därifrån, älskar att man kan ha egen design och göra det personligt, då är det roligare att ha koll på tråkiga möte och sånt🙄 och lycka till med allt du klarar det!👊🏻

Svar: Ellerhuuur!! Har också hängt med länge!! ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Världens bästa almanacka! <3

#4 - bästa gärin

åååh så vårigt och fint!!!

#5 - Anonym

Måste också beställa !