Nytt avsnitt - 15 årig jag
 
Nu är ÄNTLIGEN ett nytt avsnitt uppe. Ni hittar den här!! Hoppas ni tycker om det. Detta är verkligen upplagt som ett typiskt telefon samtal mellan mig och Sarah, precis som vi vill ha det. Läman gärna en kommentar eller fråga som ni vill att vi tar upp i nästa avsnitt. Puss och kram! 
#1 - Iman

Spännande avsnitt. Skrattade om fönstret hahaha been there too. Stod där och tittade ut när destinys child var här och sjöng själv haha fick inte heller gå.

Måste säga att det kommer vara svårt att för oss att ha koll på barnen på nätet. Tror att det är önsketänkande att barnen inte är på sociala medier förrän 16 år... På skolan där jag jobbar har 6 åringar snapchat. 90% av mina elever som är 11år har en smartphone och konton på olika sociala medier. Tjejerna är bl.a inblandade i kränkningar på nätet. Är själv orolig för utvecklingen. Kheir inchAllah ❤️

Svar: Hahaha omg så kul att du kände igen dig!!
Åh jag veeeet ja fick chock över hur tidigt man hängde på sociala media utan föräldrars uppsyn. Man får helt enkelt kämpa och sätta tydliga gränser och även ge frihet i den mån som är rimlig för barnen. Gäller att ha koll, då tror jag man kan förhindra mkr.
Mrs.Coskun