Monday fun day
God morgon fina ni!!
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, är helt slut som människa idag men är så glad att jag lyckades hinna med halva föreläsningen imorse!! Morgonen såg ut som så att jag vaknade, gav barnen frukost i lugn och ro för att sedan märka att jag hade knappt en timme kvar till att få på alla tre barn kläder, ytterkläder, pumpa mjölk och ta bilen ut ur gagaret och lämna ungarna, SJÄLV!! Ja ni förstår ju.. men det gick. Ni kan kalla mig Umm rambo (rambos mamam) hahahah.. speciellt eftersom Mousas smeknamn är Rambo.

Dagens råd: PLUGGA PLUGGA PLUGGA, OM ni har det som mål att utbilda er, gör det först, innan barn, ta inga pauser för jobb, det kommer bara bita er i foten längre fram, jag lovar. Min mamma hade så rätt, önskade jag hade lysnat på henne. Allt detta sagt med glimten i ögat,såklart! 
 
 
Vill ha vååååår snälla guuud! Önskar er en fin dag!! 
#1 - Umm Y

Hahah, jag älskar hur man med åren inser mer och mer hur rätt ens föräldrar hade i många saker. Må Gud välsigna dem.

Svar: Haha eller huuur? Amen ❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - Fatimah

Jaaaaaa håller med dig till en miljon procent! Alla som bara "jag är skoltrött" eeeeeh du vet inte vad trötthet är tills du får barn så hellre plugga som skoltrött utan inspiration än att tappa talförmågan av trötthet när du har en bebis och skall göra tusen saker samtidigt. Förresten är det bara jag som brukar tappa talförmågan ibland av sömnbrist? Hjärnan slutar bokstavligen att funka. Alltså TACK GUD att jag hann ta examen innan bebis kom men nu vill jag ta en masters degree och förstår inte hur det skall gå ihop. Så mycket kudos till dig som orkar kämpa! ❤️

Svar: HAHAHA men eller huuuur!!
Mrs.Coskun

#3 - Sum

Haha så roligt att du säger de, dehär med att plugga färdigt innan giftermål, barn osv. Mamma har varit stenhård med de, väntat i 2 år nu på att gifta mig pga utbildning och va ju inte så glad i början...men förstår verkligen varför mamma insisterat så mycket, redan... dom vill alltid vårt bästa Alhamdulillah <3 tur att dom finns haha!

KRAM på dig, du är så grym

Svar: Verkligen!!! Må Allah underlätta för dig k allt du önskar!!! ❤️
Mrs.Coskun

#4 - sara

Må Allah underlätta för dig dina studier!
Håller med om att det inte är så lätt att plugga när man har barn, speciellt när de är små. Själv så tycker jag att man pluggar bättre när man har barn, dvs att man planerar och prioriterar sin tid på ett bättre sätt. Man vet ju "om jag inte tar tag i det här nu så kommer jag inte ha tid med det resten av dagen/helgen". Jag är mer motiverad än vad jag var innan jag hade barn.
Må Allah välsigna dig och din underbara familj
Kram

Svar: Jag förstår vad du menar exakt. Deg tuffa jag upplever dock är att fixa ihop hämtning och lämning, vabb och allt annat som kan ske där emellan. Men verkligen så mkr mer motiverad nu, det känns liksom så seriöst. ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#5 - Sara

Lämning och hämtning är mycket roligare när det inte är vinter utanför ... det tar sån tid.

Du nämnde någon gång tidigare att din utbildning upphör, skulle du kunna berätta om det lite mer? Varför upphör den? Är det några speciella gällande regler?
Kram🌹

Svar: Eller hur!! Så problematiskt med att ta på allt sen ta av dem allt när dem ska vara inne när de är såhär kallt, men allahmdulilah för allt.

Det kommer ju nya lärarprogrammet titt som tätt, man ändrar, gör om, behörigheter för olika årskurser och ämnen. Det är mkt som händer under de senaste åren i vår bransch. Vårt upplägg var för konstigt upplagt med för mkt särskilda bestämmelser till just vårt program, man klagade mkt och det var för diffust. Så dem valde att göra om och lägg ner just det programmet, för att öppna upp en bredare ämneslärarutbildning. Detta är som jag förstått det iaf :)
Mrs.Coskun