February 28
Har försökt skriva ett inlägg i ca en timme nu, men Adam bara gråter och vill bli buren. Har försökt äta frukost, men det har inte heller gått så bra 😂.   Jag vet inte om han håller på och får tänder eller vad som händer. Jag har kallat på förstärkning (min mamma) för att kunna få lite avlastning så jag får lite plugg gjort idag, har mycket att läsa och vill gärna bli klar fort så jag kan vara med honom. Vi myser vidare tills mormor kommer. 

Apropå det här med att plugg med barn, som gång skrev i kommentarerna : man blir proffs på framförhållning! Gissa vem som påbörjat sin tenta fastän den ska in om 3 veckor? Jaaaag 👋🏻🙈 ALLAHUMMBARIK!! Önskar er en fin onsdag och en härlig snöig sista februari!
 
(null)
(null)


#1 - Fatimah

Mamma-avlastning är det bästa som finns, må Gud bevara våra mammor! ❤️
Om jag inte missminner mig så skrev du någon gång att din man också studerar (eller jag kanske bara är ute och cyklar), hur delar ni upp er tid vad gäller plugg, barn, hem, varandra osv? Min man skall distansplugga till hösten och samtidigt jobba och jag kommer börja jobba deltid hemifrån, så vi söker all inspo vi kan få på livspusselfronten eftersom vår bebis kommer vara för liten för förskola och vi skall jobba/plugga/ta hand om barn på en gång. ❤️

Svar: Åh sparar din kommentar till en q&a inshaa Allah, hoppas de är okej ❤️
Mrs.Coskun