Årets första smakbox är här
- Inlägget är i samarbete med smakbox-
 
Som jag har längtat!! Ni också det? Årets första smak box här, och den går under temat knytkalas! Hur passande är inte det nu vid skol och jobbstart att vara bjuda över någon på knytkalas, helt kravlöst och härligt? 
 
Som ni ser så innehåller boxen den en gång lite av allt. Allt från en ny chips smak, som BTW blev uppslukad på en gång hemma hos oss (i söndags innan dieten började 😂), ‏ till nytt vegan  god, hälsosamma chokladbollar och ekologisk kokosolja. Det roliga var att jag min man hade pratat om att köpa just ekologisk kokos olja bara för någon vecka sedan men inte hunnit det, så detta var ju passande. Majs krokarna ser fram emot att testa med barnen och mandel biskvierna ska jag äta min yoghurt till frukost imorgon lite fuskigt där men vem bryr sig. Ser ni mjölet som är gjort på vete och vita bönor? Det ska vi prova att göra pannkakor med 😋.
 
Och vet ni vad det bästa av allt är med rabatt koden är RGC får ni denna gång hela 30 % rabatt vi start av en prenumeration (här!) eller om ni vill ge boxe till dig själv eller någon du tycker om i gåva (här!). Ni får alltså denna box för 139 inkl frakt istället för 199kr - SÅ BRA!!
 
Jag såg att det var många boxar på vårat utlämningsstället snacka om att jag blir stolt! 
 
(null)
(null)
(null)
#1 - bästa gärin

den där nicks coconut e DÖDLIG!!! Så god!