New but old
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
En liten inblick i min garderob/sminkhörna/studio. Här inne pluggar jag, bloggar, poddar och allt där emellan. Så synd att jag aldrig tog några "före" bilder men ni har ju sett ibland hur de sett ut, fullkomligt kaos. Tog ut de stora byrån som innehöll alla barnens kläder, i och med att barnen fått en paxgarderob (en sån tak till golv garderob) så hade jag ingen användning för den. Sen jag var tonåring har jag önskat mig en sminkhörna i rummet men inte förens nu blev den drömmen en sann. Blev dock så stressad av att se kläderna bakom, så maken fixade en gardinräls (?) som går från taket. Dessa gardiner är nog tillfälliga, vill ha ljusgåra men är rädd att det ska bli för mörkt?
Körde även spegel från golv till tak, så himla fint. Skulle lätt vilja ha en sån vägg i vardagsrummet. Allt är från Ikea förutom stolen och sminkbehållarna. Vad tycker ni?
 
February 28
Har försökt skriva ett inlägg i ca en timme nu, men Adam bara gråter och vill bli buren. Har försökt äta frukost, men det har inte heller gått så bra 😂.   Jag vet inte om han håller på och får tänder eller vad som händer. Jag har kallat på förstärkning (min mamma) för att kunna få lite avlastning så jag får lite plugg gjort idag, har mycket att läsa och vill gärna bli klar fort så jag kan vara med honom. Vi myser vidare tills mormor kommer. 

Apropå det här med att plugg med barn, som gång skrev i kommentarerna : man blir proffs på framförhållning! Gissa vem som påbörjat sin tenta fastän den ska in om 3 veckor? Jaaaag 👋🏻🙈 ALLAHUMMBARIK!! Önskar er en fin onsdag och en härlig snöig sista februari!
 
(null)
(null)


Monday fun day
God morgon fina ni!!
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, är helt slut som människa idag men är så glad att jag lyckades hinna med halva föreläsningen imorse!! Morgonen såg ut som så att jag vaknade, gav barnen frukost i lugn och ro för att sedan märka att jag hade knappt en timme kvar till att få på alla tre barn kläder, ytterkläder, pumpa mjölk och ta bilen ut ur gagaret och lämna ungarna, SJÄLV!! Ja ni förstår ju.. men det gick. Ni kan kalla mig Umm rambo (rambos mamam) hahahah.. speciellt eftersom Mousas smeknamn är Rambo.

Dagens råd: PLUGGA PLUGGA PLUGGA, OM ni har det som mål att utbilda er, gör det först, innan barn, ta inga pauser för jobb, det kommer bara bita er i foten längre fram, jag lovar. Min mamma hade så rätt, önskade jag hade lysnat på henne. Allt detta sagt med glimten i ögat,såklart! 
 
 
Vill ha vååååår snälla guuud! Önskar er en fin dag!!