Tidiga morgnar och topplista
 
Godmorgon mina fina!
Vi har varit uppe med tuppen, jag och barnen. Känns som om klockan borde vara 14 nu men det är den icke, därför sitter jag här med min andra kopp kaffe. Maken jobbar ju natt på helgerna så för mig blir det tidiga morgnar ensam med barnen 7 dagar i veckan. Jag börjar tidigare på vardagarna så jag tar första halvan av morgonen; blöja/toa och frukost, maken tar påklädnad och lämning 😅 det jämnar ut att jag inte får sova 😂. Ni är många som frågar hur vi får ihop livet och det är bland annat genom sånna här lösningar; rättvisa lösningar där man möts halvvägs och skapar rutiner som passar ens egen familj. Även ta emot den hjälp man kan få. Det är inte lätt att vara två föräldrar som jobbar och pluggar för att ta examen samma läsår, allahummabarik. 
 
Annars så är det lite tystare än vanligt här pga, jaa men ni vet; min uppsats! 2 veckor kvar till inlämning, imorgon inshaa Allah ska jag börja med min resultats analys vilket är näst sista kategorin i uppsatsen. Jag vet att de kommande två veckorna kommer innebära en plugg trans för mig, där jag inte kommer kunna göra annat än att andas och plugga - SEN ÄR DET NÄSTAN KLART! Opponering i januari, hoppas jag inte behöver kompletera alltför mkt under revisionstiden, de slapp jag sist! 
Annars önskar jag er en underbar söndag med alla ni älskar, och avslutar detta inlägg med att jag tydligen ligger på plats 40 av blogg.se topp 100 bloggare! Helt sjukt då detta är skandinavens största bloggportal! Tusen tack för att ni är så lojala Allahummbarik, fastän bloggen är sämst denna period! 

#1 - Sara Kostakoglu

Allahumma barik mashallah fina

Svar: ❤️❤️
rgc.nu

#2 - Z

Heja er!

Svar: Heja oss alla fina du!! ❤️❤️
rgc.nu

#3 - Muna

Masha Allah sis. Önskar dig allt bäst ❤❤

Svar: Önskar er wallah de ännu bättre tillbaka ❤️❤️
rgc.nu

#4 - Helen

ما شاء الله. Önskar dig all lycka. Inte mycket kvar till mål. Heja! ❤

Svar: Baraka allahu fiki habibati! Och jah önskar er enbart de goda!!
rgc.nu

#5 - Maria LQ

Heja heja! Jag är kvar här på bloggen och Instagram tills du är klar! Under bloggtystnaden så finns du i mina duaas och inshallah allt går som du önskar och må det vara det bästa för dig och din fina familjs 🌸

Svar: Älskade fina duu <3 Dina ord betyder något otroligt wallah, att du/ni har mig i era duan utan min vänskap - allahmdulillah för islam <3 Jag har er i mina!
rgc.nu

#6 - Anonym

Mitt uppe i min förlossning (igångsättning). Har dig, din familj och alla bloggsystrar i mina duas.

Svar: Älskade syster må Allah underlätta för dig!!! Snälla skriv när bebisen kommit
rgc.nu

#7 - Helen

Jag går igenom mitt livs största prövning . Har haft depression i 10 år. Vaknar konstant med gråt och ångest. Snälla ha mig i er dua. Jag har inga vänner som jag kan prata med om detta. Allt jag behöver är dua 💕💕

Svar: Älskade syster, maila mig gärna om du vill rgc.nu@hotmail.com

Jag har dig i min duaa ❤️
rgc.nu

#8 - Johanna

Kämpa på! Jag vet du kommer klara det, in shaa Allah♡

Svar: ❤️❤️❤️
rgc.nu

#9 - Anonym

Blev kejsarsnitt för mig till slut, men är glad över Allahs beslut och stolt över mig själv och min lilla flicka.Svar: ALLAHUMMBARIK!! GRATTIS älskade syster, så glad att se dig skriva att du fått ditt barn ❤️❤️ oavsett så Har du henne och de är viktigast!
rgc.nu