Update to the kids room
Godmorgon mina fina systrar! 
Hur mår ni?(sällan någon av er svarar men värt att fråga hehe). Jag sitter utanför kista bibliotek och väntar på att de ska öppna. Här kommer jag spendera hela min dag insha Allah, har sååå mkt att läsa att jag inte vet var jag ska börja. 
Utöver det så tänkte jag uppdatera er på inredningsfronten hemma hos oss. Näst rum som är i akut behov av förändring är barnens rum. Vi började med att köpa en ny säng till barnen - en trippel säng? 😂 BÄSTA köpet vi gjort någonsin, och dessutom från blocket?? Vi köper aldrig begagnat för vi har haft sån otur den enda gången innnan men nu så. Denna har vart slutsåld i vitt på JYSK så länge, men den finns i ek. Nu måste vi bara måla ena väggen för tapeten har blivit förstörd, sen rensa bland barnens leksaker och göra fint där. Vad tycker ni? Någon mer som har en liknande säng? 
#1 - Umm A

Godmorgon här är det bra alhamdulillah hoppas allt är bra med dig. Vilken fin säng ska bli kul att se slutresultatet då jag också har tre små som delar rum vi har en våning säng och en enkel säng

Svar: Åh tack för att du svarade, så fin du E! Önskar dig en fin dag. Va kul att du tycker de! Vi hade förr tre sängar, det var såå trångt. Men nu börjar det hända grejer!
rgc.nu

#2 - emelie mrs_maea

Den är superfin mashaAllah. Mina småsyskon har en liknande.. tvillingflickorna sover längst ner tillsammans och deras lite äldre storasyster på ovanvåningen hehe.

Svar: SÅ har vi gjort också, pojkarna nere och Selin på övervåning <3
rgc.nu

#3 - E

Varför säger du inte att du är i kista för!! Jag kan komma förbi med en latte och sno en kvart av din tid 🙈

Svar: Har inga beraks denna gång då jag sitter i sällskap my love <3
rgc.nu

#4 - E

ok nu läste jag vidare i inlägget, SÅÅ bra säng! Den ska jag lägga på minnet 😍

#5 - Leki

Hur tänker du/ni sen när Selin blir äldre, och måste ha eget rum? Funderar ni på större lght eller lösa det på ngt annat vis?

Svar: Vi vill ju så gärna flytta till större men de är omöjligt känns de som? Därför tänkte vi eventuellt göra om klädkammaren som har både ventilation ich element :) men vi får se ..
rgc.nu

#6 - Anonym

Syster Leki vad menar du med att Selin måste ha eget rum? :) syftar du på hadithen eller?

Svar: Tror hon tänker mer när hon blir och kommer in i puberteten ;)
rgc.nu

#7 - A

Alhamdulilah, hoppas allt är bra med dig habibti må Allah göra de enkelt för dig snart är du klar med skolan inshaAllah❤
MashaAllah såååå fin säng, jag visste inte ens att det fanns en sån säng där man kan sova 3..vilken bra idea alltså!! Dom kan sova där i flera år till de ju perfekt. Omöjligt och hitta lägenhet nu syster så det bara fixa och trixa sin egna lägenhet till det bästa och det har du verkligen gjort Allahumma Barik😍😍😍

Svar: Allhamdulillah skönt att höra!!
Jaaaa men eller hur?! Ja såg detta första gången hos min kompis och sen dess har jag varit fast :p
rgc.nu

#8 - Niqabisten

Vi hade en sån när barnen var mindre men det brukade sluta med att jag och bebis somnade med en av hennes bröder i dubbel delen och den andre sov där uppe när jag nattade barnen. Du vet hur det är när man är trött mamma och får 3 barn tätt. Hahahahahah

Svar: Hahaha de är typ så de blivit för oss många gånger också, så skön säng allahummbarik!
rgc.nu