The big 30
Allhamdulillah, dååå var man 30år! Lämnat mina 20 efter mig för att börja vuxenlivet på riktigt, säger dem .. :P Jag hade såå mycket ångest inför att fylla 30 men idag släppte all den ångesten allahmdulillah och det känns bra, mitt enda mål från de förra årtiondet som måste bli klart är skolan, sen är jag redo för nya mål inshaa'allah. Jag blev överraskad på jobbet redan i torsdags med tårta och världens finaste present och sen av min fina familj igår. På kvällen var jag och maken på date. En väldigt fin dag och mest var jag allmänt tacksam över att få bli ett år äldre. Med det sagt fyllde bloggen 8 år igår, såå himla kul, när den fyller 10 år måste vi göra nått kul ihop känner jag, inshaa allah!!
Jag började iaf my 30ties med att råplugga igår och nu sitter jag på ett bibilotek och kör rond 2. Måste nog lägga ner fler timmar än vad jag planerat och min ''inte-plugga-under-helgen'' princip är åt skogen :P 
#1 - AAguleed

Masha allah syster grattis hoppas du får dom bästa årena i framöver :)

Svar: Ameen och till er alla älskade fina ni <3
rgc.nu

#2 - Helen

Grattis finaste! Må الله skänka dig all lycka i världen. 💕

Svar: Tack fina!! <3
rgc.nu

#3 - Fatimah

Ett stort grattis på födelsedagen, inshallah många fler år fyllda med hälsa och kärlek!

Svar: Tusen tack fina du <3
rgc.nu

#4 - syster i norr

Kan du inte göra ett inlägg likt hitta-en-vän-inläggen men för lärare? Där nuvarande/blivande lärare kan dela med sig av tips, lektionsplaneringar, frågor osv osv. Hade varit så uppskattat!!

Svar: Åh vilken idé!! Jag ska klura på det inshaa Allah!
rgc.nu

#5 - Angi

❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
rgc.nu

#6 - Iman

Wohoo grattis! Ångesten släpper. Man blir verkligen bättre som människa med åren.

Svar: Jag hoppas det <3
rgc.nu