Checking in ..
(null)

Goooo söndag mina fina! 
Nu var det en vecka sen jag var här inne och uppdatera, och det känns, ända in i fingertopparna! Har saknat er, har saknat att skriva, men är så tom på ord pga uppsatsen 😝. Känner verkligen ångest över att inte vara en bra mamma,fru, vän syster och dotter OCH bloggare dessa dagar, men jag räcker inte till just nu, och så får de vara (försöker övertala mig själv de bara). Nästa vecka är sista skriv-veckan, mår illa bara av att skriva orden. Ha mig i er duaa, jag vill bara bli godkänd - siktar inte på något höjdar betyg direkt, vill verkligen bara klara mig. Huuuur som haver, önskar er en underbar söndag mina fina! Här ska det fikas 😋 vi hörs snart igen med en årsresume inshaa Allah. 


#1 - Anonym

Jag minns uppsats stressen så väl, skrev min förra terminen. Må Allah underlätta och göra att du klarar den, det kommer vara så skönt efter och du kommer vara så stolt över dig själv!! Kämpa på 👏👏👏👏👏💕

Svar: Ja ber innerligt om att snart får komma ut ur denna mardrömstunnel ❤️❤️
rgc.nu

#2 - Yasmin

Jag gör dua för dig

Svar: Baraka allahu fiki❤️❤️
rgc.nu

#3 - H.i

Må Allah underlätta det hela för dig finaste du! Inshallah går din dröm i uppfyllelse😘

Svar: Amen älskade fina du!!
rgc.nu

#4 - Ajli Müller

Hoppas att det går bra! Jag har snart min sista skrivvecka och jag vill också bara klara mig, vill bara få det gjort! :)

Svar: HOPPAS VI FIXAR DET!! Heja heja 💪🏻💪🏻
rgc.nu